Existuje MB pre AM3 s podporou DDR2 a DDR3 súčasne ?
Existuje MB pre AM3 s podporou DDR2 a DDR3 súčasne ?
Nevie niekto o nejakej hybridnej doske pre AM3 , ktorá má sloty aj pre DDR2 aj DDR3. Vyrába sa vôbec niečo také. Na nete som našiel takéto dosky iba pre Intel 775.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Existuje MB pre AM3 s podporou DDR2 a DDR3 súčasne ?
keby aj väčšina takých dosiek stojí za
a dalšia vec určite by nešli DDR2 a DDR3 spolu
ale ked už pozri ASRock
a dalšia vec určite by nešli DDR2 a DDR3 spolu
ale ked už pozri ASRock
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
ani asrock také neponúka, asi to jednoducho nie je možné
Ja som nemyslel na to aby na nej bežali súčasne DDR2 aj DDR3. Ale buď jedny alebo druhé , aby som mal na výber. Keď sa prechádzalo z SDRAM na DDR tak to bolo bežné , že sa vyrábali dosky s obidvomi slotmi. A to bola významnejšia zmena ako prechod z DDR2 na DDR3. Potom som to už ten vývoj nejako nesledoval. Teraz som sa začal o to zaujímať pretože chcem upgradovať a som prekvapený , že nie je taká možnosť.
Teda je ale ponúka ju iba Intel platforma , ktorá je výrazne drahšia. Skúsim ešte pozrieť ten AsRock ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit
Jednu som našiel akurát , že sa nikde nepredáva asi je to len prototyp , pri ktorom sa nezačala sériová výroba.
Teda je ale ponúka ju iba Intel platforma , ktorá je výrazne drahšia. Skúsim ešte pozrieť ten AsRock ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit
Jednu som našiel akurát , že sa nikde nepredáva asi je to len prototyp , pri ktorom sa nezačala sériová výroba.
Kód: Vybrať všetko
http://news.softpedia.com/newsImage/MSI-Enables-DDR2-and-DDR3-Support-on-the-Same-Motherboard-2.jpg/
AJ ja som prekvapený "Dexter" ashrock spoji všetko zo všetkým na 775 som videl ddr2 a ddr3 sucasne an am3 som nepozeral:D