Asus p5q pro a p5q deluxu
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Asus p5q pro a p5q deluxu
Ahojte,v pc som mal p5q pro odila mi dal som ju reklamovat. Poslali mi deluxe kedze pro nemali dam ju do pc a sptavila to iste...znova som poslal na reklamaciu prisla dalsia deluxe vcera osadim vsetko a znova ani tuk (
Vsetky komponenty som skusal v 2.pc ci idu zdroj,ram,hhd,procesor,grafika tam funguje...
Uz som z toho jelen cim to moze byt, tak dnes po 3x posielam na reklamaciu
ak by ste vedeli daku radu tak sem s nou...
Dakujem
Vsetky komponenty som skusal v 2.pc ci idu zdroj,ram,hhd,procesor,grafika tam funguje...
Uz som z toho jelen cim to moze byt, tak dnes po 3x posielam na reklamaciu
ak by ste vedeli daku radu tak sem s nou...
Dakujem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Asus p5q pro a p5q deluxu
zeby ti tie dosky daco odpalovalo?alebo je chyba niekde inde ako v doske
- Tonci20
- Používateľ
no len co moze byt to daco... kompletne vsetky komponenty som povymienal postupne do druheho pc a vsetko slo ako ma....
Mno tak ja by som siel nato vylucovacou metodou doska procak ramka zapnem ide pridavam dalej neide skusim nieco vymenit ide idem dalej .Inak v podpise maš toho dost co by mohlo sposobovat nefunkcnost.A vela si tu nenapisal aba že si skušal postupne komponenty v druhom pc kde to šlo .može byt aj navine doska že nema taky support aako ta co si na nej skušal ... napiš viac dostaneš viac .A co znamena ani tuk točia sa aspon ventilatori ak nie tak bude chyba v napájaní.
- Tonci20
- Používateľ
ahoj444 napísal:Mno tak ja by som siel nato vylucovacou metodou doska procak ramka zapnem ide pridavam dalej neide skusim nieco vymenit ide idem dalej .Inak v podpise maš toho dost co by mohlo sposobovat nefunkcnost.A vela si tu nenapisal aba že si skušal postupne komponenty v druhom pc kde to šlo .može byt aj navine doska že nema taky support aako ta co si na nej skušal ... napiš viac dostaneš viac .A co znamena ani tuk točia sa aspon ventilatori ak nie tak bude chyba v napájaní.
A ty si co za mudrca?
sak ako inak sa to da asi vyskusat? jedine postupne menit komponenty z funkcneho pc...
ked viem, ze ramky, procak, grafika, zdroj a disk ide...
keby si sa nad tym zamyslel tak v tom PC v podpise by nikdy nebola doska p5q alebo deluxe...kedze tie su p45 a isto nevezmu i7
neviem o doske kt by zobrala C2D 7300 a nezobrala daku 6500
vsetko ide len obraz to ziaden neda cize ani bios podla mna nenabehne...
pôochybujem ze prave ty mi pomozes...skor si ja myslim ze to bola proste vadna doska
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
ahoj444 ti tu davas same super rady
no k teme:
ako ti doska odisla vobec sa nezapne nic ani obraz alebo to robi nieco ine
no k teme:
ako ti doska odisla vobec sa nezapne nic ani obraz alebo to robi nieco ine
- Tonci20
- Používateľ
zapne sa grafika(vetraky a ledky prebliknu), na doske sviet pover button aj reset, fany idu, aj cpu cooler, disk sa nastartuje...len monitor ostane cierny...ani naznak signalu (grafika funguje a aj monitor)
1x ked sa mi to stalo na tej p5q pro tak som si povedal, ze sa daco pokazilo alebo nejaka staticka elektrina, ale potom 2x na deluxke a 3x tiez tak som z toho jelen...(moze byt len zhoda nahod chybnych dosiek od vyroby)
zaciatkom tyzdna pride nova deluxe uvidime...skusim to cele dat dokopy mimo case co to spravi...najskor s komponentami z funkcneho pc a potom z toho nefunkcneho
ak to nepojde uz len X Files
1x ked sa mi to stalo na tej p5q pro tak som si povedal, ze sa daco pokazilo alebo nejaka staticka elektrina, ale potom 2x na deluxke a 3x tiez tak som z toho jelen...(moze byt len zhoda nahod chybnych dosiek od vyroby)
zaciatkom tyzdna pride nova deluxe uvidime...skusim to cele dat dokopy mimo case co to spravi...najskor s komponentami z funkcneho pc a potom z toho nefunkcneho
ak to nepojde uz len X Files
Posli foto zapojenej dosky.A stoho co si napisal je vcudu bud bios,cela maticna alebo moze byt nezasunuty poriadne 6pin molex ... A ked to robi nie prvy krat tak by som hladal chybu ze co to moze sposobovat.To ze si oskusal komponenti v druhom pc nic neznamena ak na tom pc nesli dlhodobejsie.A cakam zas ze sa dakto zas ozve
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ozve... lebo trepeš len tak sa práši
Tonci20: akú v tej doske máš grafiku? prečítal som len to, že si grafiku ktorú máš v P5Q xxx skúsil v inom pc a tam šla. ale skúsil si aj grafiku z iného PC dať do P5Q xxx ?
Tonci20: akú v tej doske máš grafiku? prečítal som len to, že si grafiku ktorú máš v P5Q xxx skúsil v inom pc a tam šla. ale skúsil si aj grafiku z iného PC dať do P5Q xxx ?
Daj sem foto-porovnám s mojím PC ,to nie je možné toľko nefunkčných MB...niečo máš zle zapojené.
Iba tak strelím máš zapojené napájanie CPU ?
A čo zdroj ...skús si požičať iný a na ten to skús....
Iba tak strelím máš zapojené napájanie CPU ?
A čo zdroj ...skús si požičať iný a na ten to skús....
- Tonci20
- Používateľ
no hosi poslal som ju naspat do agemu a tam uznali ze bola vadna doska...
cely komp som hodil do servisu...tam oskusali vsetky komponenty....a vsetky boli OK
cely komp som hodil do servisu...tam oskusali vsetky komponenty....a vsetky boli OK