Prosim Vas,mam mam MB ASUS CUSL2-C ,CPU pentium 3 667.Ked ho pretaktujem nad 700 MHz,tak mi zakladna doska prepne AGP na grafike namiesto 4X na 2X.Mam aj najnovsi bios,skusal som aj beta verziu,inu grafiku,ale nic nepomaha. dakujem za radu
Ide mi pretaktovat maximalne na 770.Potom mi nepusti system,ale vzdy sa restartuje.Nievies ci mam zvysit aj voltaz?Ak ano,tak na kolko?Normalne ide 1.65V.Dam na vase slova a na AGP sa vykaslem.Vdaka
Anonymous napísal:Ide mi pretaktovat maximalne na 770.Potom mi nepusti system,ale vzdy sa restartuje.Nievies ci mam zvysit aj voltaz?Ak ano,tak na kolko?Normalne ide 1.65V.Dam na vase slova a na AGP sa vykaslem.Vdaka
Vypada to tak, ze by to chcelo pridat voltaze. Skus krokovat ako sa ti da az pokial to nebude stabilne.
V intelackych procakoch sa moc nevyznam, ale urcite ma zaklad rovnaky ako AMD.
Skusal som,ale mi nenabehne windows.Maximalne 770Mhz.Teraz to mam takto.
FSB:SDRAM:PCI FREG. RATIO 133:133:33
FSB/SDRAM:PCI FREG.(MHZ) 154/154/38
1.70V
Neviem preco mi neda aspon 800Mhz.
Anonymous napísal:Prosim Vas,mam mam MB ASUS CUSL2-C ,CPU pentium 3 667.Ked ho pretaktujem nad 700 MHz,tak mi zakladna doska prepne AGP na grafike namiesto 4X na 2X.Mam aj najnovsi bios,skusal som aj beta verziu,inu grafiku,ale nic nepomaha. dakujem za radu
Mam tu istu dosku a procak Intel Pentium3 933MHz.
Poradite ako z neho dostat maximum? Som totalny zaciatocnik.
Diky