Mam problem s padanim hier. neviem ci to nejak suvisi s pretaktovanim grafickej karty alebo procesoru ale padaju mi urcite hry. Najprv Painkiller- to bolo par dni po pretaktovani grafickej ale aj ked podtaktujem na povodnu hodnotu hra po chvili padne a vyhodi sa BSOD, konkretne STOP: 0x0000007F. Skusal som vsetko mozne ale hra stale padalatak som ju odinstaloval a uz nehral. Ale teraz som si kupil hru Just Cause- Najprv som mal problem s ochranou(starforce ) dvdcka, to som nakoniec ako tak vyriesil ale ked spustim hru po loadingu novej hry vzdy padne. Hrat sa da tak maximalne na 3 sekundy a potom BSOD ako v Painkillery. Uz neviem co robit vsetko som podtaktoval na povodne frekvencie, nainstaloval najnovsie drivery atd.. nic nepomohlo. Ostatne hry idu. Poradte mi prosim co mam robit. Bojim sa ze je chyba v HW, PC ma uz 6 rokov ale zatial sluzi. Mam Win XP SP3 ostatne parametre su uvedene dole
EDIT: Kupil so novy harddisk nainstaloval win xp, ovladace... a Just cause isiel. Potom som sa rozhodol stiahnut nove ovladace pre graficku kartu namiesto forceware 77... z roku 2005 som stiahol novsi. A Just cause uz neslo. To nechapem ze novsi driver je horsi ako stary.