Caute,
Kupil som si SSD X 25-M 160 GB G2. Zakladku mam Gigabyte 790 XTA AM3. Na SSD som si nainstaloval Windows 7. Nainstaloval som intel ssd toolbox utilitku. Dovtedy slapala ok. Neskor som nainstaloval ovladace na zakladnu dosku, vypol defragmentaciu, indexing, pagefile, Superfetch and Prefetch. Teraz ked spustim Intel SSD toolbox utilitu dava hlasku: error connecting to drive. Skusal som reinstalovat windows 7 bez zmazania SSD disku,ale moc to nepomohlo a po instalacii toolbox stale stale dava hlasku "error connecting to drive".
Ma s tym niekto skusenost?
Docital som sa ze formatovat SSD nema vyznam, a tuto na linku som sa docital ze HDD Erase 3.3 by mohol pomoct.
http://www.anandtech.com/storage/showdo ... =3531&p=11" onclick="window.open(this.href);return false;
diky za pripomienky
Lio
Mazanie SSD disku / Intel toolbox problem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Mazanie SSD disku / Intel toolbox problem
nie format je zbytočný a treba použiť tzv. secure erase, v podstste je to zmazanie disku so zápisom núl
ja na to používam gpart
nechaj microsofťácke ovládače disku to by mohlo pomôcť
ja na to používam gpart
nechaj microsofťácke ovládače disku to by mohlo pomôcť
Spoiler: ukázať
Re: Mazanie SSD disku / Intel toolbox problem
Urobil som secure erase s HDDErase. Reinstaloval Win 7. reinstaloval Motherboard ovladace. Tooblox fungoval fajn. asi pol dna. Potom nainstaloval zopar hier a zas intel toolbox pise "error connecting to drive".
Ked skusim rollback "Standard Dual channel PCI IDE Controlle" neda sa to odkliknut, akoby to bolo povodne.
nejaky napad?
diky
Lio
Ked skusim rollback "Standard Dual channel PCI IDE Controlle" neda sa to odkliknut, akoby to bolo povodne.
nejaky napad?
diky
Lio