Instalacia Windowsu 2000

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
kibukaj
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

Instalacia Windowsu 2000

Príspevok od používateľa kibukaj »

Zdravim
mam taky problem s instalaciou windowsu 2000 profesional SP4 na hardisk,v pocitaci su 2 disky 10gb a 60gb,na tom 10gb je naistalovany 98 se,a na ten 60 gb chcem naistalovat windows 2000,len nejak sa mi nedary,
postupoval som:
zapojel som ten 60gb disk a dvd napalovacku v ktorej som mal instalacne cd,nastavil som v biose bootovanie z cd,nacitalo mi instalaciu,v instalacii som si vytvoril na tom 60gb disku odiel,ktory som dal sformatovat,a naistalovat nan windows,instalacia mi prebehla v poriadku,a naskocelo mi v nej ze po restarte pocitaca sa spusti dalsia instalacia windovsu,pocitac sa mi restartne,ale po chcenom bootovani z hdd,mi naskoci chyba 1170 tusim,a koniec,nenabootuje mi z toho hdd,tak som skusal zapojit ten disk 10 gb,aj ten 60 gb,nabootovalo mi to hnet tu 98,a v biose je nastavene bootovanie z disku ,,C,,na ktorom je ta 98,po nacitani windovsu 98,som v prieskumniku zistil ze je to naistalovane na disku ,,E,,,som v tomto amater,a mislel som si ze to pojde laksie........a iny windows tam nejde lebo je to stara ,,sumka,,:-(
diky za radu :cry:
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: Instalacia Windowsu 2000

Príspevok od používateľa faugusztin »

"mi naskoci chyba 1170 tusim" <- a my mame vestiacku gulu, aby sme vedeli s cim mas problem. Mas digitalny fotoaparat ? Tak odfot tu obrazovku, uploadni ju niekde (napriklad na imageshack.us). Z tvojho aktualneho popisu vieme akurat to, ze po prvom restarte v ramci instalacie ti nieco zlyha.

Návrat na "Operačné Systémy"