Pro Evolution Soccer 2010
Pro Evolution Soccer 2010
Nájde sa niekto kto hráva tento PES? Lebo potreboval by som nejaké rady, keďže neviem využiť všetky možnosti/schopnosti hráčov čo ponúka hra.
s pozdravom, crux.
Re: Pro Evolution Soccer 2010
s kolegami to hravame na intaku, tak skus, mozno budeme vediet odpovedat
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
Sériu PES hrám od čias PES 3, povinne
existuje nejaká finta ako rýchlejšie obrať súpera o loptu? lebo oproti FIFe, ktorú som voľakedy hrával sa mi to tu zdá byť o dosť ťažšie
s pozdravom, crux.
No veď ono aj v skutočnosti je to o dosť ťažšie . Väčšinu obratí o loptu v PES tvoria len "byť v správny čas na správnom mieste", no dá sa tomu pomôcť...napr. ak utekáš vedľa hráča, resp. za ním, stláčaj X/S (tlačidlo nahrávky). Budeš ho akokeby "otravovať", a ak sa podarí/resp. je slabší, loptu mu vypichneš a získaš. V niektorých situáciách sa dá použíť tlačidlo centra, ktoré ri obrannej hre slúži ako kĺzačka - s tým opatrne, nepoužiješ správne a schytáš kartu...
Dúfam, že som pomohol, kľudne sa pýtaj ďalej
Dúfam, že som pomohol, kľudne sa pýtaj ďalej
nj, o oboch tých možnostiach som vedel... len niektorí hráči typu C. Ronaldo utekajú ako neviem čo, to žiaden obranca nestíha - ani Puyol
inak, dá sa spraviť ťah typu - hráč stojí a len nohou mu vypichne loptu?
zatiaľ som to videl len u PCčka a u mojich keď ich neovládam
inak, dá sa spraviť ťah typu - hráč stojí a len nohou mu vypichne loptu?
zatiaľ som to videl len u PCčka a u mojich keď ich neovládam
s pozdravom, crux.
Samozrejme sa to dá, no presný opis neexistuje. Zväčša zapôsobí ak s obrancom "cúvaš" pri stlačení R2 - teda namiesto šprintu kráča, a pritom stláčanie "nahrávky". A k hráčom typu C. Ronaldo. Na tích treba nasadiť bytostne nasadiť obrancu už pred zápasom. Upraviť jeho defaultnú polohu aby sa zhodovala s umiestnením konkrétneho súperovho hráča, prípadne mu prikázať aby obranca strážil len jeho a nemal žiadne ofenzívne chúťky. Ďalším riešením je, neposkytnúť takémuto hráčovi loptu, nepustiť ho k nej. To je náročné, no efektívnejšie, a ide to .
no to by asi tak bolo vsetko, len este doplnim, ze pri takych hracoch ako Ronaldo (rychly hrac), alebo Ibrahimovic (silovy hrac) je treba mat zvladnutu pozicnu hru a potom uz len dobry timing na obranne zakroky, to je uz ale o cviku
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
Tak toto ma dostalo. Poslednu seriu som nehral ale v predchadzajucej si si mohol zavolat na pomoc spoluhraca a spravit pressing na hraca s loptou, co bola dost dobra vec.crux2005 napísal:... to žiaden obranca nestíha - ani Puyol
...
Spoiler: ukázať