Zdravím Vás,
Dnes mi zrejme dal môj starý Acer zbohom. Z ničoho nič proste zhasol a už nezasvietil. Notebook bez problémov beží, pod svetlom je aj vidieť, že displej ide, no podsvietenie nefunguje.
Keď ho dám do spánku a znova zapnem, asi na sekundu sa rozsvieti, no len v ľavom dolnom rohu, zvyšok ostane tmavý a potom to všetko zhasne.
- Je možné ho nejako opraviť, teda je mi jasné, že je, no treba meniť celý displej alebo stačí len nejaký invertor atp.?
- V akej cenovej relácii by sa pohybovala oprava? 100-200-300€?
- Má niekto kontakt na servisné stredisko Acer niekde poblízku? Sám si na to netrúfam, takže najskôr by to išlo do servisu...
Thanks za odpovede...
(to zas bude život, bez NTB )
Podsvietenie displeja - Acer Aspire 3690
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Podsvietenie displeja - Acer Aspire 3690
Acer ma servis iba v CR :
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 3594853449" onclick="window.open(this.href);return false;
Mas to este v zaruke alebo nie ?
http://www.acer.cz/acer/service.do?Lang ... 3594853449" onclick="window.open(this.href);return false;
Mas to este v zaruke alebo nie ?
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Nie, v záruke to pochopiteľne nie je...je to 5 rokov starý NTB...
Muselo by to ísť na pozáručnú opravu, teda by som všetko zacvakal...preto sa pýtam koľko môže asi tak výmena displeja stáť?
Thanks.
Muselo by to ísť na pozáručnú opravu, teda by som všetko zacvakal...preto sa pýtam koľko môže asi tak výmena displeja stáť?
Thanks.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
V oficialnom servise vela, hlavne ak ti odislo podsvietenie - co je asi tvoj pripad. A opravovat sam sa to asi tiez neoplati, pretoze displeje nie su lacne, urcite ma nahradny displej vacsiu hodnotu nez samotny notebook.
- Bamma_boy
- Používateľ
No, myslel som si...aspoň bude dôvod na kúpu nového, aj keď som to vonkoncom neplánoval...
Ďakujem za odpoveď...
Ďakujem za odpoveď...
skusil by som na externom monitore reinstal ovladacov ku GK.... v podstate ti mohli zblbnut a nejde ti nastavit akakolvek hodnota okrem nulovej
- Bamma_boy
- Používateľ
Broslo, to bude HW chyba...pretože mne sa podsvietenie rozsvieti, no len tak chlípne a len v rohu..ako keby odišla časť trubice, alebo v prdeli invertor? že ju nedokáže rozsvietiť?
- Bamma_boy
- Používateľ
nooo, to by mohol byť ten môj problém...Totižto som NTB včera rozobral, zhodil invertor, trochu pohýbal a hualááá podsvietenie išlo...no len asi na 10s...potom zase zhaslo..
Preto rozmýšľam, že kúpim z Ebay nový invertor a skúsim to s ním...myslíte, že to pôjde?
Preto rozmýšľam, že kúpim z Ebay nový invertor a skúsim to s ním...myslíte, že to pôjde?
Jasne je to chyba invertora,,,odfot mi koncovky toho invertora a predam ti nejaky vhodny mam ich tu viac.