The Prince Of Persia:The Two Thrones

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

The Prince Of Persia:The Two Thrones

Príspevok od používateľa killswitch »

tak ked sa nikto nema k veci,tak zakladam thread ja.
hral uz niekto?co hovorite na grafiku?pre mna je nejaka moc hranata...dvojka bola taka privetivejsia...
ale hratelnost ako vzdy uplne paradna,uz mam retaz :twisted: :death:
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa -TAMY- »

Mno, po cca 5 hodinach o**bavania hry som to spustil.. ta hra nejde ani ked MAM ORIGINAL.. pekne si objednam original a nic,, ze mam vlozit prave dvd,, ma napalil ubisoft.. nakoniec som si "zohnal image" a tak mozem hrat.. v tomto davam hre dole body.. Dalej ta grafika.. prince je dajaky vysoky na moj vkus.. a take, skaredsie orpoti WW..
killswitch
VIP
VIP

to je skor problem tej ochrany(starforce??,FrontLine??) ako ubisoftu...skus odinstalovat virtualne mechaniky,ak nejake mas,popripade odpoj aj FDD ak mas...
ked sa mozem opytat,ten image ti isiel v pohode?zaujimave,ze original nejde a image ano....

a co sa tyka hry,tak mne sa tiez vizualne pacil viac WW,ale vyslovene zle to nie je.ved co by dala kopa hier za taku grafiku.nejvacsim tahakom tejto hry je vsak pribeh(trilogia) a FreeFormFighting System(obohateny v trojke o speedkill).

velmi sa tesim ako to dopadne,ale normalne to nechcem hrat stale,aby som to hned nepresiel.hravam vacsinou po nociach,ked ta nic nerusi...
killswitch
VIP
VIP

myslel som,ze sa tato seria tesi vacsej oblube u navstevnikov tohoto servra...nikto nehral?
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa -TAMY- »

Hej, image sjel v pohode.. akurat som po reinstale winu, tak mujsim vsetko odznova.. (ponechal som secko, len nanovo win bez formatu jednotky, cize vsetky subory ostali) cize zase musim o*rat starforce a vsetky ochrany aby som si mohol zahrat moju original kupenu hru.. tie ochrany su take blbosti.. maju byt proti warezakom a toto robia mne, co mam origos..
kvoco
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 18. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa kvoco »

Hram to, ale uz dva dni sa trapim s obrom v arene, je tam uz niekto?
Uz som precital toho dost ako to spravit ale fut mi to nejde.
AMD Ryzen 7 7800X3D+ARCTIC Liquid Freezer II 360, ASUS ROG STRIX B650E-E, Kingston FURY 64GB 6000 MHz CL36, XFX MERC 310 Radeon RX 7900XTX, KINGSTON KC3000 NVMe 2TB + Samsung 970 EVO 500GB + KINGSTON SATA 480GB, Fractal Meshify 2, EVGA 1000W GQ, GIGABYTE AORUS FI32Q
mousek
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 05. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa mousek »

Hral som a vravim ruky prec od toho! :E
killswitch
VIP
VIP

kvoco napísal:Hram to, ale uz dva dni sa trapim s obrom v arene, je tam uz niekto?
Uz som precital toho dost ako to spravit ale fut mi to nejde.
treba na neho dva krat spravit speedkill..t.j. vybehnut na jednu rimsu a potom na druhu a odtial to spravit...tu mas link na videa z hrania,tam si to najdi: http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_04.shtml
respektive tu mas priamo arenu: http://www.stuckgamer.com/video_pages/p ... v017.shtml
kvoco
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 18. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa kvoco »

Killswitch velmi pekne dakujem, to video pomohlo scool:
AMD Ryzen 7 7800X3D+ARCTIC Liquid Freezer II 360, ASUS ROG STRIX B650E-E, Kingston FURY 64GB 6000 MHz CL36, XFX MERC 310 Radeon RX 7900XTX, KINGSTON KC3000 NVMe 2TB + Samsung 970 EVO 500GB + KINGSTON SATA 480GB, Fractal Meshify 2, EVGA 1000W GQ, GIGABYTE AORUS FI32Q
killswitch
VIP
VIP

ok,hlavne pocuvaj ten hlas co ti hovori v hlave,ten ti vacsinou pomoze,ze co a ako by si mal skusit....
potom napis,ze co dalej,ja som sa zasekol na takych dvoch bratoch-jeden ma sekeru a druhy mec...
abcd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 20. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa abcd »

Caute vsetci.Dohral to aj niekto?Ma to sice vela bugov ale je to perfektne.mam problem s 2 typkami,jeden s mecom druhy so sekerou.Ked utocim na toho s mecom,druhy urobi sek so sekerou,vtedy ho mozem napadat.ake comba mam na neho robit aby mu to minulo co najviac?Ak mu miniem viac tak sa ukazuje obrazovka ako pri speed kille,ale ten sa nekona.Ako ste to presli?
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

no DVA TRONY velice kratka zalezitost hral som to len ked mi padol WOW server a musim povedat 5dni pekne ale kratke....

k tvojmu problemu ak si zistil ze ked sekas do toho co ma mec tak ten druhy urobi obrovsky sek ked je zaryty v zemi sekaj sekaj co to da Speed kill ak ti nejde tak len koli tomu ze to zle mackas das mu vlastne ranu a toto sa opakuje este dva krat(sekat do toho s mecom a potom toho sekernika) musim povedat ze viac ako na tychto som sa poriadne nepobavil bo som ich daval asi 5krat kym som dosiel na to kedy urobi ten sek s tou sekerou az by si mal neuveritelne problemy tak ti poslem moj save
abcd
Používateľ
Používateľ

Dik za tu radu o tom speed kille,lebo najviac ma odradzalo to,ze som im minul iba nieco viac ako polovicu.Tak som si povedal,ze to xce radu.Inak na akej obtiaznosti to drtis?Ale Warrior Within bol lepsi a taxsy(aspon na viaceryx miestax).U tohto som sa zastavil az tu.No zatial to drtim iba 3 den,dufam ze o xvilu nebude koniec.
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Memnon »

no nevim na akej obtiaznosti hram asi na defaulte no a TT je kratke ale zabavne (hlavne baaad forma kde si takpovediac nezranitelny aj ked sa mi nesmierne pacila pasaz ktora bola iba s prekazkami a len tak tak si tu trasu zvladol kedze si bol v bad forme a uberalo ti zivot a + bad forma sa ti este vysmievala) WW bol omnoho viac vymakanejsi (nove hlavne zbrane (nie len dika)DLHSIE + DAHAKA + krv z nepriatelov :) ) len jedine co je mi luto ze WW som nepresiel komplet na konci som zabijal tu Bitch a nie dahaku ten water sword som proste nenasiel :(
abcd
Používateľ
Používateľ

No ta zla forma sa da,lubi sa mi retaz a jej vyuzitie?No dahaka bol fajn,lubili sa mi tie pasaze kde si utekal pred nim.Ww bol troxu lepsi a tie suboje boli podla mna tuhsie.Ww som presiel ale to je davno,viem ze s tou Khajlinou(asi) si bojoval viac krat.Akoze si nenasiel ten posledny sword?

Návrat na "Hry a problémy s nimi"