Problem s nabijanim baterky na NB
Problem s nabijanim baterky na NB
mam NB znacky ASUS. konfiguracia ani nie je az take podstatne. kupene bolo presne pred rokom, baterka k tomu bola 4400mAh. zatial problem som s tym nemal. aj napriek tomu, ze uz vyse rok bol vzdy pouzity tak, ze baterka nebola vybrata. vydrz az na par minut som mal taky isty, ako pri kupe. ale asi pred tyzdnom mi to zacal robit cudne veci. ked to dam nabijat, a pri tom este aj pracujem, tak potom mi to nabije na 61 resp. 63%, a potom nic. proste vypisuje, ze este stale nabija, ale mozem nechat ho nabijat aj den, nic sa nestane. co s tym? aky to moze byt problem? ako sa da liecit?
no, ja tomu nerozumiem... baterka bola uplne vybita (NB uz vypol. stane sa, ked clovek na prednaskach hra worms... ). zacal som znovu nabijat, 63%, a nic viac. odpojene na noc. znovu zapojene, za 30 minut som mal uplne nabitu bateriu (NB nebol zapnuty). ze s cim to je....
no co uz. zatial funguje. a thx. za rady.
no co uz. zatial funguje. a thx. za rady.
pokial vydrzi rovnako ako predtym, tak by som sa tym az tak nezapodieval. Ale ked ti kapacita klesa nejak prudko, tak sa skus poradit v predajni kde si ho kupil, ci by sa s tym nedalo nieco robit.
Spoiler: ukázať