moderator killswitch mi lockol temu v bazari, nestazujem sa, len chcel by som, ci by sa k tomu nevyjadrili aj iny veduci.
ide o to, ze suhlasim, ze sa nemaju predavat ORIGINAL rs ucty (co maju uz v sebe premium points) pokial nie som reseller. ale ucty vytvorene z bodov rapid vo svojich pravidlach nikde nespomina. a tak co nie je zakazane,je povolene nie? mam tu paru stalych kupujucich, kde nikdy nebol problem.
Jeden cas som riesil s rapidom cez maily podobny problem. Mal som spambota v Pc a moj ucet rs bol hacknuty, a ucty vytvorene z bodov z mojho uctu boli bloknute. teda ORIGINAL rapid ucet som mal len ja, TEN sa nepredava. predavam len body vo forme uctu.
co vy na to? nechcem sa tu hadat ale mam pocit, ze mi bolo ukrivdene.
predaj RS uctov
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
predaj RS uctov
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: predaj RS uctov
What can RapidPoints in general be used for?
Premium: RapidPoints | Free: RapidPoints
Besides the options of swapping RapidPoints for a premium account or renewing your existing account, you can donate your RapidPoints for a good cause.
To use your points click on the link "Convert RapidPoints" or "RapidDonations" in your account.
ak nerozumies anglicky, tak ti to rad prelozim.Is it allowed to resell premium accounts?
Premium: General
No. Reselling premium accounts is a privilege given to our verified resellers. If you are interested in selling premium accounts, please contact us at reseller@rapidshare.com. We aim to offer a fair business opportunity to all of our resellers, therefore we accept 2 resellers per country.
1) na co sa daju pouzit rapid body? mimo ine na vytvorenie premium uctu.
2) je dovolene predavat premium ucty? nie, pokial nie ste reseller.
som tu naozaj jediny, komu to je jasne?
a teraz k samotnemu zalozeniu tejto temy:
tvoja drzost je neuveritelna. myslel som, ze budes mat v sebe aspon kusok slusnosti a dalej to nebudes riesit.
staci si totiz zadat tvoj nick do googlu a kazdemu je hned jasne co si zac. uploadujes autorsky chranene diela na RS a takto ziskavas body. za tie nasledne vytvaras ucty a tie predavas. TY SA VLASTNE ZIVIS NELEGALNOU DISTRIBUCIOU AUTORSKY CHRANENYCH DIEL! naozaj chces pokracovat v tejto debate?
nechcem do nikoho rypat ale zvlastne ze tu temu predtym este nikdo nelockol a nezaoberal sa tym
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
naozaj zvlastne. alebo od nas ocakavas, ze mame nastudovane vsetky pravidla vsetkych sluzieb na nete?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ten kto sa zivi nelegalnou distribuciou je hlavne rapidshare ..
Tak už sa lockuje a zaoberá. Je to zakázané, spôsobuje nám to nemalé problémy s podvodníkmi (z našej strany neriešiteľné).beton napísal:nechcem do nikoho rypat ale zvlastne ze tu temu predtym este nikdo nelockol a nezaoberal sa tym
Odteraz to je zakázané a nedovolené. Naše nariadenie, čudujte sa, uvažujte, keď si zrátate čo všetko je za tým, pochopíte naše rozhodnutie.
LOCK
.