Zdá sa mi to, alebo som to nenašiel alebo to nie je dôležité, že na stránke http://www.pretaktovanie.sk" onclick="window.open(this.href);return false; na fóre nie je vôbec kategória "pretaktovanie"?
...hlavne že tam je kategória "film". (keby to bolo vyhranene pre diskusiu o spracovaní a technike filmu tak pochopím)
Prepáčte, že hneď prvý deň čo sem prídem, tak kritizujem. Myslím, že robíte ťažkú prácu. Snáď vám pomôže nestranný "prvý pohľad" z vonka. Idem tam u vás o tom pretaktovaní niečo nájsť. Chcem si trošku pomôcť s výkonom ale asi to dám urobiť niekomu, čo sa do toho rozumie tak asi budem skôr hľadať odborníka čo mi pretaktuje stroj. Neviete o niekom?
www.pretaktovanie.sk/Fórum/kategória "pretaktovanie"
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: www.pretaktovanie.sk/Fórum/kategória "pretaktovanie"
pretaktovanie sa rieši v téme/sekcii pre daný hw... Teda ak chceš taktovať napr. intel e5200, tak si pozrieš nejaký návod (napr. http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 34&t=45710" onclick="window.open(this.href);return false; , alebo na iných stránkach ako pctuning.cz/extrahardware.cz/...) a ďalšie otázky dáš do nejakej tej témy k danému cpu napr. http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false; / http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; a ak neexistuje tak založíš v danej sekcii "Procesory: Všetko o procesoroch vrátane ich pretaktovania ..."
jednotlive OC mas porozdelovane na Procesory a Graficke karty (sekcie)
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
Si tu prvý deň, a namiesto toho aby si si poriadne prečítal všetky sekcie (ako ty hovoríš) kritizuješ, kedysi dávno tu fórum pretaktovanie bolo, bol z toho bordel ,tak sa to rieši takto.
.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
my nemame ohladom pretaktovania jednu sekciu, ale "svetedivse" cele forum
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2010, 15:13
Celé fórum nie je o pretaktovaní. (myslím že je to správne)
Ale že dopyt po službe, ktorú si chcem zaplatiť (kúpiť) a nechať si poradiť kde a za koľko, ste mi presunuli z nákupnej poradne do všeobecných kecov o všetkom, to nechápem.
Ale že dopyt po službe, ktorú si chcem zaplatiť (kúpiť) a nechať si poradiť kde a za koľko, ste mi presunuli z nákupnej poradne do všeobecných kecov o všetkom, to nechápem.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
...a čuduješ sa tomu presunu? Hľadáš človeka, nie vec z IT oblasti.
je to skôr inzerát zo zoznamky ako záležitosť nákupu
ak si chcel niečo riešiť v nákupnej, mal si tam dať len to
...a hľadať taktiča v debate o všetkom
je to skôr inzerát zo zoznamky ako záležitosť nákupu
ak si chcel niečo riešiť v nákupnej, mal si tam dať len to
...a hľadať taktiča v debate o všetkom
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2010, 15:13
rešpektujem selekciu ale dovolte ešte jednu otázku.
Nehľadám ani tak človeka ale službu z IT oblasti. Ak by som teda v budúcnosti hľadal napríklad servis, tak tiež sekcia "debata o všetkom"?
...inak IT zoznamka je dobrý nápad
Nehľadám ani tak človeka ale službu z IT oblasti. Ak by som teda v budúcnosti hľadal napríklad servis, tak tiež sekcia "debata o všetkom"?
...inak IT zoznamka je dobrý nápad
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
...ak by si hľadal službu, hľadal by si zrejme firmu, ktorá ju zabezpečuje. Tvoje hľadanie bolo ale skôr priamo otázkou na ľudí, čiže taká "zoznamka".acyluss napísal:Nehľadám ani tak človeka ale službu z IT oblasti.
...podobných požiadaviek tu bolo viacero, vždy boli smerované na debatu o všetkom.
Ak budeš hľadať firmu zabezpečujúcu servis a taktovanie, priamo firmu, tak to už nákupka