Skusal som rozne programy pre DLNA server, skusal som cez WMP 11, ten sa vobec nechytal na sieti ani po restarte, "nevidel" prehravac na sieti, tak som mu aj povolil, aby sa nanho mohol napojit hocikto, nefunguje ani u kolegu s Windows 7 a WMP12, nepomohla ani zmena v zdielani suborov, vypnuti firewallu atd.
Jedinym malym uspechom je TVersity (obcas pada) a FUPPES. Tie hned naslo na sieti, ale oba isli len do chvile, kym som pozeral obrazky. Akonahle dam prehrat MP3, m2ts, avi, mov, ... , tak mi napise nicnehovoriacu hlasku "Cannot play", ktoru v manuale riesia odpovedou "nepodporovany format suboru". MP3ky som skusal rozne, od 64kbps az po 320, rozne vzorkovania, nic sa nechyta, takisto ani AVCHD video, divx, xvid, ... ,. Mate niekto skusenosti s tymto?
Predpokladam, ze v nastaveni zdielania suborov asi chyba nebude, kedze sa prehravac dokaze napojit na PC a zobrazit aspon obrazky. Medzi mnou a prehravacom je len switch, takze sme na rovnakej sieti, prehravac ma najnovsi firmware. Neviem uz co s tym.