Na pc z win xp su nainstalovane 2 tlaciarne ktore som dal zdielat tak aby sa z ntb s win7 dalo cez ne prostrednictvom wifi tlacit. Vsetko islo asi 3 mesiace az dodnes, v notebooku sa tieto 2 tlaciarne javia ako offline. Predtym boli normalne online, dalo sa tlacit, dali sa upravit nastavenia tlaciarni atd.
Prvu tlaciaren som dal odstranit (na ntb) a chcel som ju znova pridat, win7 ju pomocou toho manazera nenasiel, dal som vybrat rucne pomocou umiestnenia (browse...)
nasiel som vo workgroupe pc s XP ale ked som sa chcel dostat dalej na zdielane tlaciarne, vyhodilo tabulku s passwordom
to je fajn lenze passwordy ktore som skusal nefunguju... pomocou pc(xp) sa na ntb(w7) v pohode dostanem lebo som v centre sieti vypol ochranu passwordom, ale naopak z ntb(w7) na pc(xp) sa nedostanem...
je to heslo ktore sa pouzije pri logine do XP na pc? (povedzme uzivatel "user" a heslo "login")? ak ano tak nejde... ak nie kde sa da zistit alebo zmenit sietove heslo tak aby som sa dostal z NTB do PC?
ps: pc aj ntb su v tej istej skupine, tlaciarne su zdielane maju vsetky povolenia atd.
vdaka za pomoc
Sietove heslo (win7 sa napaja na XP) + strata printer share
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Sietove heslo (win7 sa napaja na XP) + strata printer sh
UP, ziadny password nefunguje, nechapem preco to robi, ked som predtym pouzival tlaciaren islo to v poriadku.
//UP, stale nic...
//UP, stale nic...
Spoiler: ukázať
Skus vypnut firewall na tom xpcku
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Skusim ale porty na printer share tam mam povolene, ja si myslim ze by to mozno aj islo kebyze to este raz pridam, skor by ma zaujimalo ako/kde zistit to heslo.
Spoiler: ukázať