TEMA http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 00#p677700" onclick="window.open(this.href);return false;
autor pise o:
1. full zaruke
2.meneni Product code,flashnuti noveho OS pomocou NSU,zmenene PS naspat (uz je to sice vymazane ale bolo to tam )
tieto dve veci sa vylucuju,to je znama vec
Moje prispevky, poukazujuce na toto boli zmazane ako OT..
nemam nic proti nikomu,je mi jedno ci je normalny user alebo redaktor,reagujem na neuvadzanie pravych informacii
Ved co,clovek vidi FULL zaruka..kupi..pokazi sa mu..dojde do servisu..tam vidia ze je odbrandovany dovidienia..za prve..za druhe ak aj spat nahodi origo soft tak server nokia ma log o zmene Product code pre dany imei..cize smola.. a co kupujuci? strati zaruku..
Tym ze ste mi zmazali prispevky ste akurat ukazali inym, ze ak uvidia nejaku nepravost v bazare tak radsej maju drzat huby.
Velmi som sa premahal aby som toto napisal,nechem mutit zbytocne vodu,proti Broslowskemu nic nemam,vypada na v pohode tipka..pisem to sem aj preto ze v poslednej dobe sa riesia volby,pisete aky je v state bordel vsetci,ale tu je potom rovnaky ak sa budu mazat prispevky poukazujuce na pravdu...
(a je uplne jedno,ci to tomu konkretnemi kupujucemu nevadilo,..co ak by sa chytil niekto iny...)
to je vsetko,kludne to zmazte..ja sa uz k teme nevyjadrujem
zmazanie prispevkov
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: zmazanie prispevkov
Príspevky boli nahlásené ako OT. V témach v Bazári nemajú čo robiť príspevky, ktoré sa netýkajú ponuky na daný tovar (viď pravidlá). Je jasné, že si mal zrejme dobrý úmysel, no písanie do témy bez toho, aby si mal o daný tovar záujem sa jednoducho u nás nerobí. Chcelo by to vymyslieť iný spôsob, ako na niečo také upozorniť.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
zmazal som to ja.
ak by si si precital dokladne pravidla, tak by si tam nasiel, ze v bazari sa prispieva len ked mas zaujem kupovat, ci predavat.
ak chces na nieco upozornit, tak tu mame funkciu nahlasit prispevok a moderator to uz posudi a pripadne zjedna napravu.
alebo mozes kupujuceho, ci dokonca aj predavajuceho upozornit na tvoj postreh cez SS.
vsetko ostatne okrem obchodu je v bazari povazovane za OT a presne ako tvoje prispevky len zneprehladnili cele obchodovanie.
ja by som aj ocakaval, ze uzivatel s tolko prispevkami ako ty uz toto bude mat v malicku.
ak by si si precital dokladne pravidla, tak by si tam nasiel, ze v bazari sa prispieva len ked mas zaujem kupovat, ci predavat.
ak chces na nieco upozornit, tak tu mame funkciu nahlasit prispevok a moderator to uz posudi a pripadne zjedna napravu.
alebo mozes kupujuceho, ci dokonca aj predavajuceho upozornit na tvoj postreh cez SS.
vsetko ostatne okrem obchodu je v bazari povazovane za OT a presne ako tvoje prispevky len zneprehladnili cele obchodovanie.
ja by som aj ocakaval, ze uzivatel s tolko prispevkami ako ty uz toto bude mat v malicku.
vsetko som kupujucemu napisal, povedal, jak to je vsetko nic som mu nezatajil....
o co ti ide brate? mas daky problem s mojou osobou ci co?
Ide ho dat odblokovat cize HW zasah cize zaruka down...zaruku to nma plnu, s OS sa mu nic nestane kedze tam je naflashovany a tym to konci.
ked mi vypadne display a da ho reklamovat, problem mat nebude....
o co ti ide brate? mas daky problem s mojou osobou ci co?
Ide ho dat odblokovat cize HW zasah cize zaruka down...zaruku to nma plnu, s OS sa mu nic nestane kedze tam je naflashovany a tym to konci.
ked mi vypadne display a da ho reklamovat, problem mat nebude....