Hľadal som si aj nejaké témy tu na fóre na tento problém...našiel som niečo, že mám zrušiť "restore points" - išiel som do Control Panel-u a žiadne restore points mi nenašiel. Tak som pozrel, či nerobí náhodou sám od seba zálohy - "Žiadna záloha". Tak som dal disk Clean up - a on tvrdí, že mi tým disk Clean up-om ušetrí až 1,čosi MB miesta!

Čo som hľadal tie témy, tak som tam našiel, že mám ísť do C: --> properties --> Disk Cleanup --> Cleanup System files --> More Options --> a pod "System restore an Shadow copies" mám dať Clean up --> Delete --> potom "Ok" v tom okne predtým a "Delete Files". No a výsledok bol taký, že mi to uvoľnilo...dokopy nič, možno pár MB.
Tak poraďte, že kde je problém, respektíve, že ako to riešiť. Pripomínam len, že vôbec v Cčku nemám veľa vecí, len nejaké Visual Studio, Daemon Tools, VLC a podobné kraviny, ešte ACID Pro, ... proste minimium vecí, ani hry tam nemám. Ešte dotaz - mám dvoch userov(jeden okrem mňa), ale jemu pravidelne presúvam veci z Cčka do Dčka, čiže tým to nebude.
Vopred ďakujem všetkým za ich užitočné rady