neprimerane vyuzitie RAM
neprimerane vyuzitie RAM
Zdravim, mam windows 7 a ukazuje mi ze mam vyuzitych 1,29GB pamate (z celkovych 4) pricom beziace procesy zaberaju dokopy cca 300 Mb. Neviete cim to moze byt ?
Re: neprimerane vyuzitie RAM
ty si myslis ze operacny system bezi len zo spustenych procesov? svoje jadro nic? svoje komponenty nic?
.
je mi to jasne ale 1,2 GB ?? kamaratovi na win 7 to zere 400 Mb a to je sakra rozdiel
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
moje berú 1,7GB
pokiaľ nemáte úplne rovnaké programy asi nieje moc čo riešiť...
hm 400MB sa mi nejak nezdá toľko nežerú snád ani XP
pokiaľ nemáte úplne rovnaké programy asi nieje moc čo riešiť...
hm 400MB sa mi nejak nezdá toľko nežerú snád ani XP
Spoiler: ukázať
ad1. komu je adresované to "somár"?
ad2. ty máš 1GB ram, a nie 4, FYI
.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
nechapem co tu riesis mne momentalne ebre 1,33gb
nazov obrazku je nepodstatny a toto nie je screen mojho PC ale toho kamarata !Snake napísal:ad1. komu je adresované to "somár"?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
hlavne že tam je RAM 1GBordek napísal:http://img171.imageshack.us/f/somarsity ... okrac.jpg/
pripominam ze opera zabera cez 400 Mb...
W7 zaberajú voľnú ram podľa toho koľko jej máš, čí viac jej je tým viac zaberú, do určitého limitu
riesim to ze si neveril ze win 7 moze zrat len 400 Mb ! ten screen je dokaz ze je to mozne...
dám ti sem screen ako Win7 používa 31GB RAM? Intelácky burn test a hotovo...
Win 7 nemôže používať 400MB, a taký screen si sem ani nedal. Takže, máš niečo povedať k téme?
Win 7 nemôže používať 400MB, a taký screen si sem ani nedal. Takže, máš niečo povedať k téme?
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
popravde pochybujem že niekoho napadlo že to PC bude mať 1GB ramordek napísal:riesim to ze si neveril ze win 7 moze zrat len 400 Mb ! ten screen je dokaz ze je to mozne...
Snake napísal:dám ti sem screen ako Win7 používa 31GB RAM? Intelácky burn test a hotovo...
na tom screene je zapnuta opera kvoli stahovaniu ktora zere 400 MB... chces aj k tomu screen ?
dexter napísal:W7 zaberajú voľnú ram podľa toho koľko jej máš, čí viac jej je tým viac zaberú, do určitého limitu
toto som chcel pocut. diki ;-)