BlueScreen :(

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Sapo
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Júl, 2007, 08:00

BlueScreen :(

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim
V mojom PC sa odohrava nieco nepekneho. Dost casto vyhadzuje BlueScreen a ja neviem co s tym mam robit a uz ma to pekne s*re.
Zacalo to robit uz dost davno, vtedy ale len raz za mesiac, no teraz mi to spravi do hodiny aj 2x. Vcera som menil skrinu a zda sa mi ze od vcera to robi dost casto. Je mi jasne ze skrinou to nebude a zapojene by malo byt vsetko dobre. Myslel som si, ze problem bude niekde v mojom windowse, tak som isiel do druheho ale asi po 3 hodinach sa to stalo znovu pri pozerani serialu.
V BS mi vyhadzuje hlasku IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL na nete som nasiel aj screen. Tu je. Niekedy sa mi zda, ze namiesto toho IRQL bla bla... pise DRIVER ale dalej nestihem precitat, hend to zmyzne. Mam ulozeny aj ten minidump aj nejaky .xml subor, ale neviem ci to k niecomu pomoze. Dufam ze mi poradite, lebo uz som zufaly :(

Moja zostava
AMD Athlon II X3 435 2.9GHz
Gigabyte M720-US3
Palit HD4850
A-Data EE Vitesta 2x2GB 800+MHz
WD Blue 1TB
Samsung F1 320GB
Samsung F1 640GB
Enermax PRO82+ 525w
Win 7 Ultimate x64

EDIT: Nic nemam pretaktovane
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Re: BlueScreen :(

Príspevok od používateľa Brandoo »

najprv vypni automaticky reset v control panel, system, advanced system settings, startup and recovery, settings, system failure - automatically restart

potom uz musis ty restart. Skus povolit skrutky co drzia dusku ... len tak aby ju drzali, nie skrtili
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
Používateľov profilový obrázok
Sapo
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Júl, 2007, 08:00

Re: BlueScreen :(

Príspevok od používateľa Sapo »

Ked budem najblizsie pri kompe, tak to vyskusam. Dakujem ti za odpoved.
btw. myslis, ze by to mohlo byt sposobene silno utiahnutou doskou?

EDIT: Takze dosku som trochu odtiahol, tu blbost v systeme som vypol a este som prehodil ramky. Ked som ich prehadzoval, tak na stitku som videl voltaz ramky 1.9-2.1v a ja som mal v biose na normal nastavene len 1.8v. Tak som to zmenil na 1.9v. Uvidim ako sa to bude spravat...

EDIT2: Zatial to slape

Návrat na "Hardware všeobecne"