mam notebook Asus G73 s predinstalovanym systemom Win7 Home Premium x64, osobne uprednostnujem x86 avsak notas ma 6GB ram cize ina moznost ako x64 nepripada do uvahy....no aby som sa dostal rychle k veci: hned po instalacii OS, som si vytvoril recovery DVD /dokopy je ich !5!/ a samozrejme, ze este v ten den som to recovery pouzil, lebo disk bol rozdeleny nehorazne dinom-danom a okrem toho sa mi zdal system strasne, ale naozaj to myslim strasne pomaly, hlavne kym sa spamätal po starte notasu.....slusne povedane je to tam cele za*rate tymi asus blbostami, to by mi vsak nevadilo, niektory soft aj vyuzivam, ale okrem toho asus nastavil system podla seba...nebudem tu menovat vsetky bugy, spomeniem len jeden a to: ak si zmenim pozadie a restartnem pripadne vypnem a neskôr zapnem notas tak mam stale nastavene pôvodne pozadie, proste nejde ho zmenit, ked som ho vymazal, aj tu temu s nastaveniami, lebo inak to stale vracalo naspôt tu asus temu a ulozil si svoju so svojimi nastaveniami, tak surovo, ked som sa chcel prihlasit do systemu mi napisalo, ze problem s prihlasovanim atd. a neodstal som sa do systemu ani zanic, proste pomohlo len recovery

1; co presne je recovery?...je to ako clean instalacia windowsu, len stym ze su tam tovarenske nastavenia asusu?
2; je moznost aby som si tam dal niejakym legalnym spôsobom cistu instalacku Win7 a pouzil produkt key zo spodu notasu?
3; je niejaky spôsob aby som nastavenia windowsu zmenil na pôvodne, normalne ako keby som si nainstalova cistu novu kopiu winu z dvd?....alebo su tam tie asus nastavenia natvrdo dane?....lebo co sa wallpaperu tyka, naozaj si ho nemôzem zmenit, neni to nic velke a strasne ale dost to cloveka hneva, ked vdaka nejakym sikmookym manikom ktory vrtali do super operacneho systemu je teraz totalne zhovadeny, pomaly s kopou bugou?
Velmi pekne vopred dakujem za odpovede, robi mi to sakra starosti