Zdravim,
Potreboval by som poradit, trosku obsirnejsie. Kamarat si kupil notas cez internet. Prisiel mu zo Spanielskou ediciou Windowsu 7 Home premium. Kedze nevedel co s tym hnet to skusil preinstalovat na CZ.
Problem je v tom ze dosiel lebo nevie co s tym dalej, ze to odneho nepytalo pri preinstalovani ziadnu licenciu. Kedze mam XP, Win7 neriesim a nic onom takpovediac neveim.
Otazok mam viacej:
1. co je to za particia E? C,D beriem ze su klasika odiely.
2. Ak to E-cko mozem zmazat, ako ho v tom spravcovy zmazem (je to v starsiom prispevku spomenute ale chyba vysledok).
3. Co s licencnym cislom, mozem ho pouzit aj pre inu jazykovu verziu? pripadne sa moze niekde dodatocne zadat?
4. Su ovladace obsiahnute vo Win7 dostatocne, alebo je potreba stiahnut a doinstalovat zvlast. Kedze nedostal ziadne CD s orig. ovladacmi.
5. Pripadne co s tym vsetkym?
Dakujem.
Spanielsky Windows 7 na HP pavilion dm3-1095es co s nim?
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Spanielsky Windows 7 na HP pavilion dm3-1095es co s nim?
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: Spanielsky Windows 7 na HP pavilion dm3-1095es co s nim?
Tak najskor by sa mal obratit na predajcu, preco tam ma spanielske Windows (na 99% je to remanufactured notas).
K otazkam:
1. mala by to byt zavadzacia particia co si dava HP - ak si dobre pamatam, bez nej neurobis recovery systemu od HP
2. ak nepojde zmazat v spravcovi, najdi si nejake utilitky na pracu s particiami
3. licencia by nemala byt viazana na jazykovu mutaciu, takze cislo by malo fungovat - pokial nema nelegalnu verziu instalacky (cracknutu)
4. ovladace si stiahni zo stranky vyrobcu - inak mali by byt na disku C v adresari SW.... a nieco, ale kedze to preinstaloval, je mu to na dve veci
5. kontaktuj predajcu, alebo hladaj na nete
K otazkam:
1. mala by to byt zavadzacia particia co si dava HP - ak si dobre pamatam, bez nej neurobis recovery systemu od HP
2. ak nepojde zmazat v spravcovi, najdi si nejake utilitky na pracu s particiami
3. licencia by nemala byt viazana na jazykovu mutaciu, takze cislo by malo fungovat - pokial nema nelegalnu verziu instalacky (cracknutu)
4. ovladace si stiahni zo stranky vyrobcu - inak mali by byt na disku C v adresari SW.... a nieco, ale kedze to preinstaloval, je mu to na dve veci
5. kontaktuj predajcu, alebo hladaj na nete
Ani srnky netušia čo som mal/mám...