prilepeny chladic o procesor co s tym?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Nov, 2009, 21:14
prilepeny chladic o procesor co s tym?
ahojte, chalani, stala sa mi taka vec, ze som siel vybrat chladc z CPU, a som ho vytiahol aj z procesorom, ked bola aj paticia riadne zatiahnuta, stale je na chladici, neviem ho dat dole, ako to dat dole? prosim vas pomozte mi nemohlo sa nic stat CPU? a zdrovna som v takej sprostej situacii, ze nemam zdroj, mohlo sa daco stat tomu cpu? dik
-
- Používateľ
Re: prilepeny chladic o procesor co s tym?
no, takze CPU sa mi podarilo vytisnut z box chladicu, uz je utrety od pasty, a znova nasadeny v paticii, nechyba mu ziadny kolik, a paticia znova pekne zaklapla, ked som ho vkladal, uz len zostava otestovat funkcnost, dufam ze mu nebude nic, nevypada to, zeby bol procesor na 2 polky alebo ako, netahal som ho nejak extra silou, takze dufam, ze CPU bude v poriadku, dufam ze nebude nestabilny a podobne, myslite, ze sa neposkodil nejak? diki moc
-
- Používateľ
sry za tripple post, poprosim spojit, ale vsimol som si hore na CPU maly skrabanec, v tej farbe sedej, je pod tym vidno dajaku zlatu farbu, je to hned na kraji, cca 1mm to zachadza do CPU, maslite, ze CPU nic nebude? dikes moc
- je to v pohode, stalo sa mi to už viac krát, procesory bežia dodnes bez problémov
- škrabanec na vrchnej strane je nepodstatný, to čo vidíš pod ním je meď
- škrabanec na vrchnej strane je nepodstatný, to čo vidíš pod ním je meď
-
- Používateľ
dakujem velmi pekne, teraz mi velmi odlahlo fakt diki moc
Keď je chladič prilepený o CPU, treba zobrať fén a fúkať na časť medzi cpu a chladičom, a pomaly skúšať či povoľuje pasta...
Spoiler: ukázať
Pred sundavanim chladica, radsej zapni PC nech sa to trosku zahreje.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
x_x_x_x: vôbec nepomáha, už som toto minule skúšal, zohrial som cpu na 55C a cca hneď po vypnutí pc som dával dole box a nešlo, takže túto metódu neodporúča, jedine ako krajnú...
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
ok, ja uz som ho z chladica dole dal, aj vsetko je uz nahodene, no pytam sa teraz hlavne, ci mu nic nebude, lebo zdroj pride az v pondelok
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
mne sa toto tiez uz stalo a teraz to uz robim tak, ze NETAHAM chladic smerom od procesora, ale najskor sa snazim chladic pootocit .. snad viete ako to myslim .. doprava - dolava a vzdy povoli pekne ..
-
- Používateľ
tak CPU bezi pekne, dakujem za rady