soft na vyňatie vocalov
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
soft na vyňatie vocalov
nazdar chcem sa opýtať či neviete akým spôsobom je najlepšie odstraňovať určité tóny z nahrávok a skladieb . robievam často pesníčky a občas potrebujem pri remixoch časti pesničiek originálov napríklad vocaly alebo nejaké texty viete o niečom cez čo by sa to dalo pekne vyfiltrovať ? diki moc ... môže byť aj shareware. Robím v FL studiu 9.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: soft na vyňatie vocalov
cez nic, pretoze nic take neexistuje. Stejne ako neoddelis z 80C horucej vody 30 stupnovu.
Vsetky taketo vymysly ti len odfiltruju hlasove pasmo z pesnicky a vysledok je tazko pocuvatelny.
Dalsia moznost je vraj vzajomne vyrusenie pasma vokalov pri stereu, ale to sa mi tiez nezda mozne, treba skusit.
Vsetky taketo vymysly ti len odfiltruju hlasove pasmo z pesnicky a vysledok je tazko pocuvatelny.
Dalsia moznost je vraj vzajomne vyrusenie pasma vokalov pri stereu, ale to sa mi tiez nezda mozne, treba skusit.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- spencer
- Používateľ
vieš lebo množstvo pesničiek je robených tak že pôvodné vokály použily aj v remixe a odstránili úplne ostatné zvuky myslím že to nebolo znova naspievané ... možno ale že to robili v štúdiu profesionálnom ... určiite to ide nejako myslím že to je malina pre ľudí oproti tomu že lietame do vesmíru ;D
nebolo to znova naspievane, proste si od autora vypytali vocalku, to je cele, autori ju radi davaju.
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak ako pisal Snake, autori maju vzdy instrumentalnu verziu a teda musia mat aj vokalnu verziu, no a potom je to uz iba o tom, ziskat to od autora .
- spencer
- Používateľ
tak teda dik za snahu aj t ak ... škoda nevadí budem musieť niečo vymyslieť pochybujem že budem nejakých holandských dj-ov otravovať svojimi amatérskými výkonmi ... ale aj tak dik ...