BSOD pri instalacii USB modemu HUAWEI E1552

Všetko o notebookoch, PDA, tablet PC ich problémoch...
Používateľov profilový obrázok
jojidlo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 25. Feb, 2008, 14:00

BSOD pri instalacii USB modemu HUAWEI E1552

Príspevok od používateľa jojidlo »

Zdravim vas.
Naskytol sa mi problem pri instalacii spominaneho USB modemu pre mobilneho operatora. Modem ma oznacenie HUAWEI E1552, ktory sa pouziva pre pristup na internet v Rakusku u kreditnej karty Yesss. Notebook ma asi 2 tyzdne, kupoval som ho pre kamaratku a mal som za ulohu jej tam vsetko nainstalovat. Kedze doma na PC pouziva Win XP, tak som jej ho i sem dal. Vsetky ovladace nainstalovalo v poriadku, nie je ziadny problem. Avsak ked som jej mal nahodit tento USB modem, tak mi vzdy asi v polke instalacie vyhodilo BSOD (foto v prilohe).
Spominany notebook je od ASUS P50IJ.
Windows je XP Prof. CZ 32-bit Service pack 3.
(zaujimave je, ze tento isty Win som daval sestre na stary Acer a ten isty USB modem jej nainstalovalo bez problemov, doteraz vyuziva internet v Rakusku)
Nasli by sa nejake rady?
Obrázok

Uploaded with ImageShack.us
PC: MB: GIGABYTE M56S-S3 - nForce 560; CPU: AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4800+ Brisbane; VGA: SAPPHIRE HD 3650, 512MB DDR3; RAM: A-Data 4GB (Kit 2x2GB) Vitesta Extreme Edition DDR2 800+MHz (4-4-4-12); DVD±RW: Lite-On LH-20A1L SATA; CASE: KME MidiTower ATX CX-7862; PSU: P4-400W; HDD: Maxtor 160GB 8MB cache 7200rpm
NB: VBI Compal FL90v2

Návrat na "Mobilné PC"