mam problem, nahradil som kniznicu imageres.dll, niektore veci sa zmenili, napriklad ked si otvorim ikony pracovnej plochy, tak vidim zmenene ikony, avsak na samotnej pracovnej ploche su ikony povodne, co teda robim zle?
edit:logicky mi vychadza ze ked som vlozil novu kniznicu imageres.dll a zmazal tu staru, tak by si mal vsetky ikony nacitat zmenene, ale ocividne som este na nieco zabudol, ale nwm prist na to co to bolo...
edit2: po zmene temy sa vacsina ikon zmenila, ale nie vsetky a nechapem preco, na desktopovom pc sa mi zmenili pekne secky na prvy krat, na ntbk mi to robi toto
custom icons win7
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Jún, 2010, 21:00
custom icons win7
Naposledy upravil/-a BlazingUFO v Pi 16. Júl, 2010, 22:20, upravené celkom 1 krát.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: custom icons win7
.. mozno nejaky subor ze "IconCache"
C:\Users\____AccountUserName____\AppData\Local\
C:\Users\____AccountUserName____\AppData\Local\
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Jún, 2010, 21:00
Re: custom icons win7
subor som zmazal, nepomohlo
ale na stolovom pc som ho ani mazat nemusel, tam sa proste zmenili vsetky, iba na ntbk to blbne
a co je zvlastne na stolovom pc sa mam upravenu kniznicu v system32/catroot, a v system32 mam tu povodnu, ale ked som ju skusal dat na ntbk tam, tak sa nezmenila ani jedina ikona, proste nieco robim zle, ale nwm na to prist
dokonca to teraz mam tak ze jeden hdd ma novu ikonu a druhy staru...
no dobre, zistil som ze tak ako som to mazal ja sa to nemaze ale ked som to zmazal cez prikazovy riadok tak to krasne nabehlo, diky moc
ale na stolovom pc som ho ani mazat nemusel, tam sa proste zmenili vsetky, iba na ntbk to blbne
a co je zvlastne na stolovom pc sa mam upravenu kniznicu v system32/catroot, a v system32 mam tu povodnu, ale ked som ju skusal dat na ntbk tam, tak sa nezmenila ani jedina ikona, proste nieco robim zle, ale nwm na to prist
dokonca to teraz mam tak ze jeden hdd ma novu ikonu a druhy staru...
no dobre, zistil som ze tak ako som to mazal ja sa to nemaze ale ked som to zmazal cez prikazovy riadok tak to krasne nabehlo, diky moc