Problem z USB

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
QlimaxXx
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59

Problem z USB

Príspevok od používateľa QlimaxXx »

Zdravim ,, z ničoho nič sa mi stal dost fatalny problem ,, v skratke nedokažem na hocjake usb zariadenie nakopirovat vačšie subory napr film a pod. Usb kluč/disk sa začne spravať akokeby som ho vytiahol a strčil naspať do usb portu. Pre objasnenie som spravil kratke video:
http://www.youtube.com/watch?v=V0Kr5-ToNNM

Skušal som všeličo možne:
- nastaviť bios kompletne do defaultov inač mam dlhodobo pretaktovany pc asi druhy rok.
- bios na mojej doske mam najnovši a nebolo s nim robene nič min. pol roka
- skušal som akekolvek usb zariadenie a akykolvek usb port ktory mam na pc no všade sa to chova rovnako.
- v ostatnych pc dane usb zariadenia funguju bezproblemovo
- skušal som kompletny reinštal OS v PC mam XP a 7, v obidvoch OS sa to sprava rovnako
- ostatne USB zariadenia funguju bezproblemovo (USB myš/klavesnica, tlačiaren a pod.).
- skusil som odpojiť všetky USB zariadenia (USB myš/klavesnica, tlačiaren a pod.) a zapojit len čisto USB kluč/disk ale žiadna zmena

Už som s toho chory a bez prenosu suborov sa nepohnem ,, premyšlal som nad USB radičom len problem je v tom že všetke PCI sloty mam už obsadene. Dosku som skusil vybrat na stol a zapojit len tie najdoležitejšie PC komponenty aby PC a OS nabehol ale z USB kopirovanim žiadna zmena ,, Akekolvek napady/rady z radostou privitam

Návrat na "Hardware všeobecne"