Blikajúca dióda na reprosústave
Blikajúca dióda na reprosústave
Mám repro Creative Inspire T3100 a v poslednom čase som si všimol, že mi na nich bliká dióda, ktorá pred nedávnom ešte normálne svietila. Niekedy bliká často a potom sa ustáli alebo blikne len raz za čas. Ale myslím, že na zvukovom prejave to nič nemení. Nie sú staré viac ako rok a pol... Čo sa s tým deje, reklamovať?
CPU: Intel C2D E8500, GPU: ASUS EAH 4850, MB: ASUS P5Q PRO, RAM: 4 GB KINGSTON, 1066 MHz po pretaktovani..., HDD: SAMSUNG Spin Point F1 HD73LJ, LCD: LG L226WU-PF, zdroj: Seasonic S12II-430HB Energy Plus Series 80 Plus,
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Blikajúca dióda na reprosústave
upekas moc nahlas ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
podla mna ti odchadza dioda
vymen a blikanie prestane
alebo skus premerat na diode napetie a zisti ci skace alebo nie.
vymen a blikanie prestane
alebo skus premerat na diode napetie a zisti ci skace alebo nie.
Spoiler: ukázať
dioda je posledna suciastka ktora moze odist. Nemas vo wine nastavenu max hlasitost a neregulujes to len potakom na kabliku? pretazenie sinym vstupnym signalom
videl som uz hoooodne vela blikajucich diod ktore boli akoze na 12V
ale jasne ze to moze byt aj ine
ale jasne ze to moze byt aj ine
No Broslowski by si sa čudoval...
Kedysi som si to tiež myslel, ale potom sa mi dostali do rúk 5.1 geniusy (tam dióda na volume mala rovnaké prejavy, náhodne svietila a nesvietila, samozrejme že som si myslel že to bude v kábli, ten bol ale dobrý tak reku že v plošáku, ale ten bol tiež dobrý, po výmene za druhú problémy prestali )
Kedysi som si to tiež myslel, ale potom sa mi dostali do rúk 5.1 geniusy (tam dióda na volume mala rovnaké prejavy, náhodne svietila a nesvietila, samozrejme že som si myslel že to bude v kábli, ten bol ale dobrý tak reku že v plošáku, ale ten bol tiež dobrý, po výmene za druhú problémy prestali )
nj genius su riadne haluzne repro
z cisto technickeho hladiska je vsak dioda prakticky neznicitelna (neratajme samozrejme prieraz ci zohriatie na 800 stupnov celzia )
z cisto technickeho hladiska je vsak dioda prakticky neznicitelna (neratajme samozrejme prieraz ci zohriatie na 800 stupnov celzia )
Ehm...tá dióda časom sama prestala blikať...
CPU: Intel C2D E8500, GPU: ASUS EAH 4850, MB: ASUS P5Q PRO, RAM: 4 GB KINGSTON, 1066 MHz po pretaktovani..., HDD: SAMSUNG Spin Point F1 HD73LJ, LCD: LG L226WU-PF, zdroj: Seasonic S12II-430HB Energy Plus Series 80 Plus,