Zdravim
Nainstaloval som si novy OS (Windows 7 Ultimate 64bit).
Doinstaloval som firefox a chrome. Skusil som Youtube najskor v chrome. Namiesto videa bola len zelena farba + prvych par sekund zvuk z toho videa. Potom prehliadac zamrzol a pomohlo ho len nasilu vypnut. Tak som chrome odinstaloval a skusil firefox. To iste. Tak som nainstaloval Operu - to iste. Tak som ich vsetky odinstaloval, skusil som aj IE - to iste.
Potom som zistil, ze aj ked som stahoval a instaloval Adobe Flash player, vo FF doplnkoch je vzdy Shockwave Flash player. Nechapem tomu. Na strankach adobe sice je nejaky Shockwave player, ale urcite to je nieco ine ako Adobe Flash player ...
Neviem, co mam robit, ale problem stale pretrvava.
Prosim o radu.
Dik
edit: skoro totozny problem som mal kedysi v 64bit ubuntu. tiez sa mi tam najskor podarilo nainstalovat nejaky iny flash player (niekde odtial si pamatam aj ten shockwave) a potom to uz neslo zmenit. poruchy videa boli vtedy rovnake
Prehliadace & Shockwave Flash player (?!) problem
- Nightlight
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
Re: Prehliadace & Shockwave Flash player (?!) problem
nie, shockwave player a shockwave flash player su dve rozdielne veci (preto aj flash subory maju priponu swf - shockwave flash). Tvoj problem je zrejme v hardverovej akceleracii, skus si ju vypnut
.
- Nightlight
- Používateľ
Ano, len nerozumiem, preco ked nainstalujem Adobe Flash player, tak mam v doplnkoch FF Shockwave flash player. A ked adobe Flash player odinstalujem, FF hlasi, ze chyba zasuvny modul.
Tu je screen tesne po instalacii Adobe Flash playera: http://i38.tinypic.com/fzakj7.jpg
Pokial viem, tak akceleraciu zapnutu nemam. Mam ATi a najnovsie ovladace - ak sa to nastavuje tam.
Tu je screen tesne po instalacii Adobe Flash playera: http://i38.tinypic.com/fzakj7.jpg
Pokial viem, tak akceleraciu zapnutu nemam. Mam ATi a najnovsie ovladace - ak sa to nastavuje tam.
citaj co pisem. Chod na YT pravym klikni > settings > odskrtni HW acceleration
.
- Nightlight
- Používateľ
Zabralo, dakujem.
Mozes to tu zamknut
este otazka - vies aj blizsie, preco to je prave koli HW akceleracii ? resp. kedy ju budem moct znovu zapnut ?
Mozes to tu zamknut
este otazka - vies aj blizsie, preco to je prave koli HW akceleracii ? resp. kedy ju budem moct znovu zapnut ?
lebo sa ti tam niečo dodrbkalo, alebo ti to nedetekuje korektne, alebo alebo alebo. možností je spústa, otázne je, či ti pôjde HW ACC aj v iných programoch keď ti to Flash nevzal (napríklad či ti korektne funguje akcelerácia h264 v prehrávačoch, lebo ak nie, tak máš niečo s kartou)
.