Idem si odtialto alebo odtialto objednat par takychto ventilatorov
cena mi zatial vychadza na cca 5.60 eur / kus (pre seba beriem aspon 4) + cca 9 eur doprava (ku mne), keby sa chcel niekto pridat, dajte vediet
objednavka radialnych fanov
- charonme
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Aug, 2004, 14:00
objednavka radialnych fanov
Naposledy upravil/-a charonme v St 18. Aug, 2010, 12:55, upravené celkom 1 krát.
Zdroj: PicoPSU-120-WI-25
- charonme
- Používateľ
Re: radialny ventilator Titan
cena sa updatla na 5.20.
Povodne som od nich objednaval 4 kusy a zaplatil, ale postupne zistili, ze Titan im ich doda asi az koncom augusta ak nie neskor, takze som objednavku zrusil a vratili mi peniaze. Ked im dojdu na sklad tak mi daju vediet, ze ich uz maju a ak ich bude dostatok, tak asi zoberiem predsa len viac, aspon 6, takze max cena zatial (podla toho co to momentalne ukazuje) vyzera na 6.70/kus aj s dopravou.
Ak by som bral este aj pre niekoho ineho, tak cena sa o par desiatok centov znizi, lebo samozrejme postovne sa rozpocita na viac kusov.
Potom by som pripadne ak sa podari rad jeden kus poslal nejakemu schopnemu recenzentovi, ktory to poriadne pomera co to vie, pretoze o takychto ventilatoroch evidentne na slovensku moc nechyrovat...
Povodne som od nich objednaval 4 kusy a zaplatil, ale postupne zistili, ze Titan im ich doda asi az koncom augusta ak nie neskor, takze som objednavku zrusil a vratili mi peniaze. Ked im dojdu na sklad tak mi daju vediet, ze ich uz maju a ak ich bude dostatok, tak asi zoberiem predsa len viac, aspon 6, takze max cena zatial (podla toho co to momentalne ukazuje) vyzera na 6.70/kus aj s dopravou.
Ak by som bral este aj pre niekoho ineho, tak cena sa o par desiatok centov znizi, lebo samozrejme postovne sa rozpocita na viac kusov.
Potom by som pripadne ak sa podari rad jeden kus poslal nejakemu schopnemu recenzentovi, ktory to poriadne pomera co to vie, pretoze o takychto ventilatoroch evidentne na slovensku moc nechyrovat...
- charonme
- Používateľ
Re: objednavka radialnych fanov
prave mi napisali ze naskladnili 9 kusov
EDIT: objednal som 6
EDIT: objednal som 6
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Nov, 2009, 20:54
Dobrý deň. Mal by som záujem o 1-2 kusy. Kontakt v SS. Ďakujem.
- charonme
- Používateľ
cau, no mohol si napisat skor, objednal by som viac . Ked dojdu dam vediet.