Mate v case nejaky windtunel alebo nejak usmernujete prepazkami tok vzduchu - postnite foto a skusenosti.
Ako vyrabat wind tunely, custom vyobene alebo kupit hotove riesenie ?
Jeden tunel som raz robil do starej case, bola tam geforce 6600 s malym hlucnym vetrakom, tak ten som odpojil a dal prec, na bocnicu som dal 120ku (1000rpm) a s obalu o steelseries podlozky som spravil ten tunel (priesvitny obhybny plast)...nebolo to ucinne nakolko tych 1000 rpm to nestihalo (aj vdaka perforacii na bocnici) takze ak je to perforovane alebo to ma horsi pristup tak treba nieco co prefukne.
ericc64 napísal:Pokial su fany na spravnych miestach tam kde maju byt, tak ziadny wind tunel clovek nepotrebuje
ja mam ale mensiu mATX bednu kde sa nezmesti normal tower chladic na CPU. Takze mam momentalne box a ine sa tam daju dat tiez len s orientaciou FANU roznobezne s procesorom. Takze windtunel by mi mohol pomoct - procak si tak nebude brat teply vzduch ktory vyfukne ale cerstvy cez tunel
V Baumaxe som kupil za cca 3E zoztahovacu plastovu trubku - resp spirala obtiahnuta hrubsim igelitom
to sa bude dat pouzit akurat na windtunel