Zdravím,
toto bude skôr otázka, než kritika, pretože sa chystám kúpiť slúchadlá AKG K701. V uvedenom shope je najlepšia cena, otázkou však zostáva, nakoľko je tento obchod dôveryhodný. Ak máte skúsenosti s týmto shopom, prípadne (pre lepšie objasnenie ich služieb) aj skúsenosti s reklamáciou, budem vám vďačný, ak sa podelíte o skúsenosti. Ak máte dakto nejaký iný overený obchod, kde kúpiť a v prípade nutnosti reklamovať slúchadlá bez problémov, prosím napíšte. Rolu samozrejme hrá aj cena, ale za kredibilitu sa občas oplatí nejaké to euro priplatiť. Vďaka.
Dan.
sk.megafoto.cz
Re: sk.megafoto.cz
Vďaka Broslowski za tip .
Už som to ale vyriešil s mojím overeným dodávateľom hudobných nástrojov...
//a nie je to Muziker
Už som to ale vyriešil s mojím overeným dodávateľom hudobných nástrojov...
//a nie je to Muziker
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Chcem sa spytat, ma niekto skusenosti s touto firmou sidliacou v BA? www.megafoto.sk
Rad by som si zakupil fotak a prave v tomto obchode je za peknu cenu, dokonca za taku istu ako ho maju na pixe.
Vdaka za vsetky reakcie .
Rad by som si zakupil fotak a prave v tomto obchode je za peknu cenu, dokonca za taku istu ako ho maju na pixe.
Vdaka za vsetky reakcie .
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Apr, 2009, 21:08
Asi si uz fotak niekde kupil, ale do buducna to snad niekomu pomoze. Shop megafoto.sk je uplne super, komunikacia nadstandardna, co ma najviac prekvapilo, napisal som mail zhruba o pol 11 vecer a asi o 15 min som mal odpoved. Takisto da sa dohodnut bez problemiv aj na cene pokial najdete niekde nizsiu. Nakupil som u nich uz dost vela a co sa tyka foto prislusenstva a pod. jedine od nich. Takze tento shop odporucam
Mozem potvrdit,megafoto.sk maximalna spokojnost.Kupoval som fotak a este som dostal aj hnet nie malu zlavu a pamatovu kartu zadara.Super predajca.Kez by bol taku obchod aj v TN.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2009, 08:11
Tak po dlhšom fungovaní skvelého megafoto.sk sa tam pomenilo tento rok viacero vecí a mne sa teraz pokazil fotoaparát.. :/ Po pokuse kontaktu o reklamačný postup som bol nejakou pani odkázaný na kolegu, ktorý rieši tieto veci -> komunikácia s ním je na zaplakanie, odpíše ledva raz za deň, aj to niečo iné ako potrebujem vedieť.. FA údaje sú už na spolčnosť BEST CENA SK s.r.o., čo na hodnovernosti tiež nepridáva. Ich redesign eshopu je strašný a momentálne neprehľadný, dohľadať niečo oproti starému je utrpenie, nehovoriac o tom, že celkom pekne zdraželi..
Ich zadanie RMA online nefunguje, ich RMA protokol na webe je tiež na spoločnosť BEST CENA.. celé je to divné..
Ich zadanie RMA online nefunguje, ich RMA protokol na webe je tiež na spoločnosť BEST CENA.. celé je to divné..
Asi sú iba ako sprostredkovateľ obchodu/dropshipping. Teda Best cena je ich dodávateľ a oni iba sprostredhujú predaj, reklamácie, dodanie aj všetko rieši dodávateľ.