Zdravim,vcera sa mi stala nasledovna vec, instaloval som nejake programy a zaroven som si aj cistil disk pomocou win 7 managera, potom som restartol pc a uz viac nechce nabehnut, po bootovani s logom winu ostane cierna obrazovka s kurzorom mysy a indikator hdd stale signalizuje pracu hdd no ani po hodine sa nic nestale, nie je mozne spustit ani taska manager pomocou ctrl+alt+del tak isto nie je mozne nabootovat ani v safe mode, ani debug, nepomaha ani starup recovery skratka som bezradny, jedna sa o win 7 ultimate RTM 7600 original verzia na zostave v popise, nevie mi niekto poradit ako by som sa cez command mohol dostat do pc a dat popripade scan antimalwarom alebo upravit config.ini? viem ze bola moznost cez command pokial bol nainstalovany firefox ten aj mam len neviem presne ake to boli prikazi vie mi niekto s tymto problemom pomoct bez potreby reinstalacie winu?
dik
takze nakonec nebolo mozne vyriesit problem nijak inac ako, zaloha cez Hiren Boot a nasledny format a nova instalacia winu skoda ze mi padli dve particie ktore zostali po novej instalacii nepristupne a nebolo mozne z nich vytiahnut data, stratil som cca 100GB, je to dan ktoru som musel zaplatit.... ale zivot ide dalej )