Zdravím prešiel som na Windows 7 a mám s ním jeden problém, niekedy mi nefunguje internet stáva sa to po zapnutí a následnom naštartovaní PC vtedy sa mi pri ikone Sieť dole na panely zobrazí žltý trojuholníček s výkričníkom a píše žiadny prístup na internet A pritom modem a všetko je riadne zapojené a na modeme svieti ledka DSL.
A keď kliknem na ikonu znovu pripojiť tak sa nič nedeje musím modem viac krát zapnúť a vypnúť až pokiaľ to nenabehne a nefunguje, je to otravné.
Inak niekedy mi žltý trojuholník s výkričníkom nabehne hneď po štarte systému len na chvíľu a potom zmizne a internet funguje to je ten lepší prípad.
Predtým som mal na tom PC Windows XP a nikdy som tento problém nemal, internet mi fičal ako hodinky, no akonáhle som nahodil na ten PC Windows 7 začali tieto problémy a to hneď v prvý deň
Neviete poradiť čo by som mal spraviť je to nový Windows a veľmi ma to mrzí.
Windows 7 problém s pripojením do internetu
Re: Windows 7 problém s pripojením do internetu
Ja mam tiez taky isty problem. Riesim to tak ze LAN kabel vytiahnem z pocitaca a znovu ho dam spat a v zapati pocitac restartujem. A obcas pomaha aj variant: kliknem na ikonku s internetom na ktorej je ten zlty vykricnik nasledovne kliknem na ,,otvorit centrum sieti,, v okne ktore sa otvori zadam v lavo hore ,,zmenit nadstavenie adaptera,, a tam kliknem pravym na adapter cez ktory som pripojeny a dam moznost vypnut pockam 20sekund a znovu dam zapnut.
Podobne to riešim i ja, ale ide to na nervy neviem keby sa dalo niečo spraviť aby to fungovalo normálne... inak dík
Spoiler: ukázať
mometalne mam aj ja takyto problem, ako by som to mohol riesit? pretoze restartovat PC alebo router sa mi zakazdym nechce