Caute,
Posledne 3 dni neriešim nič iné, len sa snažím nainstalovat WIN 7 na PC, kde mam zatial WIN VISTA 64.bit
Takze v com je problem:
- Standardym sposob idem nato: Dam bootovat DVD s WIN7, 5 min saskuje, potom vyberiem jazyk a ochvilku nabehne okno
obrz. č.1, kde treba kliknut na Install,
- Po kliknuti by malo nasledovat dalsie okno, kde treba dat I ACCEPT / licencie atd./, aspon na videach to tak je...
- Namiesto toho mi vyhodi okno obrz. c. 2 a tam aj skoncim...
- Nejake problemy s drivermi...mam moznost dat este browse, ale to je mi prd platne...lebo zatial este neviem ake driveri mi chybaju a kde je vlasne problem.
-I ked uz som coto pogooglil a nejaky problem so SATA drivermi, to este presne neviem...ale v Device Managerovi nemam ziadny vykricnik...
-Tak isto tu na fore som sa docical, ze treba prepnut obr. 5 nejake nastavenie SATA v Biose, ake kolvek som pouzil po nabootovani rovnaky vysledok.
-PS na obr. 5. vidno na pravo - ze Enhance mod nepodporuje win 7, je tam iba Vista a starsie...neviem ci je to podstatne to viete vy.
A co je klinec do rakvy...
Tak ked to nejde cez DVD, tak ze skusim nainstalova WIN s USB.
-Spravil som BOOT USB, nakopcil tam WIN7, z DVD, po restarte pekne nabootovalo, asi o polovicu rychlejsie ako DVD, ale vysledok
rovnaky, zas vyhodilo hlasku obr. c.2
PS: DVD s WIN 7 je v poriadku...
Netusim ako to spravit, dakujem za rady.
WIN 8 xTreme NERIESITELNY PROBLEM PRI INSTALACII
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: WIN 8 xTreme NERIESITELNY PROBLEM PRI INSTALACII
riešenie je jednoduché kúpiť orignálny soft
vidím to na skorý
vidím to na skorý
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: WIN 8 xTreme NERIESITELNY PROBLEM PRI INSTALACII
Windows 8 xTreme je warez verzia nejakeho warezaka, a kedze warez na tomto fore netolerujeme, tak LOCK.