Odblokovaia sim-karta
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Odblokovaia sim-karta
čautečo si myslíte o tých sim kartách na odblokovanie telefónu pre ostatných operátorov ? oplati sa mi to brať cez bazosa ? lebo som viazaný s t-mobilom a nechcú mi to spraviť až za 1.5 roka . a cez bazary to chcú za 17 € tak ta karta na odblokovanie stojí 7 + poštovné vloží sa pod normálnu sim kartu a malo by to fachčiť aký je váš názor na túto hračku .? dik
Spoiler: ukázať
Re: Odblokovaia sim-karta
ze to je dobra hovadina
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- spencer
- Používateľ
ako vieš ? nie že by som bol proti len tak že podľa čoh si to zistil ...
ako chces pod sim kartu narvat este dalsiu kartu? uz len toto staci aby clovek zistil, ze to je blbost
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- peterle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
newmi ak nevies a nemas vyskusane nepis ze je to blbost.
Podla toho o aku kartu sa jedna, ono to ani nie je klasicka sim karta, je to len taky plosak na tenkej folii a vojde to pod sim-kartu. Spravil som takto asi 10 nokii N95 co boli zablokovane dotiahnute zo zahranicia a pomaly nikto to nedokazal odblokovat a ak tak ziadali za to neskutocne prachy cez 35 €, tak som vzal tie plosaky z ciny, nakup vychadzal nejakych 2,5 - 3 € aj s dopravou za 1 plosak. A cuduj sa svete ono to fungovalo ani ja som tomu nemohol uverit, ale dodnes to funguje bez akychkolvek problemov. No musel som spravit malicky zakrok do sim karty z boku do plastu sa musel vyrezat malicky stvorcek aby tam simka pekne sadla kedze tam na plosaku bol IO, na obrazku ten cierny stvorcek, ale nic strasne len par mm do plastu simky.
Ja som pouzival toto:
Podla toho o aku kartu sa jedna, ono to ani nie je klasicka sim karta, je to len taky plosak na tenkej folii a vojde to pod sim-kartu. Spravil som takto asi 10 nokii N95 co boli zablokovane dotiahnute zo zahranicia a pomaly nikto to nedokazal odblokovat a ak tak ziadali za to neskutocne prachy cez 35 €, tak som vzal tie plosaky z ciny, nakup vychadzal nejakych 2,5 - 3 € aj s dopravou za 1 plosak. A cuduj sa svete ono to fungovalo ani ja som tomu nemohol uverit, ale dodnes to funguje bez akychkolvek problemov. No musel som spravit malicky zakrok do sim karty z boku do plastu sa musel vyrezat malicky stvorcek aby tam simka pekne sadla kedze tam na plosaku bol IO, na obrazku ten cierny stvorcek, ale nic strasne len par mm do plastu simky.
Ja som pouzival toto:
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
ale do kazdeho mobilu sa to neda narvat. Mal som mobily kde sa ledva ledva simka vopchala a nie este pod nu daco cpat.
a ta karta ti neodblokuje telefon. Len ti dovoli v nom pouzit inu sim kartu.
precitaj si toto symbianmania ..vraj to uz nefunguje
a ta karta ti neodblokuje telefon. Len ti dovoli v nom pouzit inu sim kartu.
precitaj si toto symbianmania ..vraj to uz nefunguje
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Funguje to v pohode napr. na novych 6303-kach. Odskusane A neprides o zaruku.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
v podstate kupov tejto vecicky nic neriskujes. Stoji to za odskusanie lebo v pripade uspachu mas odblokovanie telefonu za par supov. A ked si pogooglis verim tomu ze aj najdes svoje zariadenie si sa podarilo s toumto kartou odblokovat.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
no neviem či to bude fungovať,dosť často maju tie srandy problém z 3G sieťou a datovými prenosmi
ak maš NOKIU ,tak tu za par šupov odblokuju hockde
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ako ktoru... Niektore su velmi drahe a STRATIS zaruku.cicolably napísal:no neviem či to bude fungovať,dosť často maju tie srandy problém z 3G sieťou a datovými prenosmi
- spencer
- Používateľ
neka som ju bol odblokovať v jednom bazare tam to bolo najlacnejšie ... vyšlo ma to tých 17 € ale vem to čert o záruku som neprišiel iba napísla niekde nejaký kód a hotovo . ešte som to neskúšal ale keby niečo mám za ňou prísť inak robila mi cenu bez blóčka s bločkom 20 € to kašem na to .
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja ked som bol davat odblokovat mobil brany z t-mobile tak viem ze som stratil tym aj zaruku. Bola to motorola razr v8. Mozno ak das nokiu odblokovat priamo v nokia centre tak zaruku nestratis. treba sa informovat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
je to super vec,nestratis zaruku a kupis ju do 5 dolarov na dealextreme.com mal som ich uz zopar