Ak sa tu o tomto už písalo, tak prepáčte. V tejto sekcii som po prvý krát xD
Trochu mi prekáža, že keď dám Odpovedať v dákej téme a niesom prihlásený, tak ma presmeruje na login stránku prihlásim sa a nehodí ma tam kde chcem odpovedať ale na hlavnú stránku fóra.
Dalo by sa to spraviť tak, aby hneď po prihlásení ma vrátilo do formulára Odpovedať ? Veľmi by mi to pomohlo, nemusim 2x hľadať kde som to chcel odpovedať.
Tiež keď som v dákej téme a prihlásim sa, tak aby aj po prihlásení ma tam nechalo ... lebo stále to ma hádže na hlavnú
THX
Písanie commentu hneď po prihlásení
Re: Písanie commentu hneď po prihlásení
Skús na to ísť z druhej strany - v prehliadači si nechaj uložiť heslo, + na fóre si zaškrtni políčko "Automatické prihlásenie pri každej návšteve". Ja som týmto spôsobom prihlásený stále a nemusím takýto problém vôbec riešiť. Jedine že máš špeciálny dôvod, prečo sa odhlasovať.
ja by som tu funkciu tiez privital. Gudas, nie kazdy pouziva len jeden PC. Doma to tak mam spravene ale v robote nie a ani to neplanujem. Ale zas ked to nepojde tak neva
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Spravite to? Ja to neviem, a ani si netrufam, budete potom VY riesit problemy pri update jadra fora?
.
Presne tak
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
inak, ja tieto a týmto podobné problémy riešim tak, že sa prihlásim, potom ma to kdesi presmeruje, tak ja v prehliadači dám šípku späť (akože vrátiť sa na predchádzajúcu stránku) a stlačím F5 (refresh) a už som prihlásený...
Ono to možno znie komplikovane, ale v praxi to vyzerá tak, že z mailu kliknem na link, kliknem na prihlásiť (prehliadač si pamätá meno/heslo), ťuknem na Backspace a ťuknem na F5... ...hotovo...
(backspace= návrat na predchádzajúcu stránku- aspoň v Google Chrome, ktorý používam)
Inak- za ten Google Chrome ma prosím neukameňujte, veľa ľudí sa čuduje, že prééčóó mam Chromého.... ...no preto, že mne sa zapáčil, reaguje rýchlo, je svižný, jednoduchý atď. ...
Ono to možno znie komplikovane, ale v praxi to vyzerá tak, že z mailu kliknem na link, kliknem na prihlásiť (prehliadač si pamätá meno/heslo), ťuknem na Backspace a ťuknem na F5... ...hotovo...
(backspace= návrat na predchádzajúcu stránku- aspoň v Google Chrome, ktorý používam)
Inak- za ten Google Chrome ma prosím neukameňujte, veľa ľudí sa čuduje, že prééčóó mam Chromého.... ...no preto, že mne sa zapáčil, reaguje rýchlo, je svižný, jednoduchý atď. ...