Ahojte,
chcel by som sa opytat, aky moze byt problem, ked mi pri zapojeni S-Videa z PC do TV skratuje VGA.
Ked som zapojil kabel do TV a potom som sa pokusil pripojit kabel do PC tak mi vyhorela grafika.
TV som mal vypnutu z elektriny a aj predlzovacka z ktorej sa napaja PC bola vypnuta.
Dakujem za kazdu radu.
Skratovanie VGA pri zapojeni S-Video
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: Skratovanie VGA pri zapojeni S-Video
ako pises vsetko bolo od siete odpojene takze pri pripajani sa nic nemohlo stat (a ked to uz bolo zapojene a pustil si to tiez nie) takze ma napada len aky mas zdroj
Zdroj mam Enermax 450.
Praveze to sa stalo len co som prilozil S-Video kabel k PC, tak to zaiskrilo a bolo po karte.
Je mozne ze aj v antene je taketo vysoke napatie, alebo co to sposobuje?
Mam UPC aj TV aj internet a to mi ide z jednej zasuvky, TV (antena) a do PC sietovy kabel.
A najdivnejsie je to, ze presne na tomto PC a s tymto TV som to mal na starom byte, tam to bezalo vseko v pohode.
Dik.
Praveze to sa stalo len co som prilozil S-Video kabel k PC, tak to zaiskrilo a bolo po karte.
Je mozne ze aj v antene je taketo vysoke napatie, alebo co to sposobuje?
Mam UPC aj TV aj internet a to mi ide z jednej zasuvky, TV (antena) a do PC sietovy kabel.
A najdivnejsie je to, ze presne na tomto PC a s tymto TV som to mal na starom byte, tam to bezalo vseko v pohode.
Dik.
Áno v anténne je napätie ktoré by mohlo spôsobiť tvoj problém. Ja sa doma nemôžem chytiť ani jednej antény za koncovku keď chcem dačo prepojiť kedže kopú ako svine
A da sa to nejako "opravit"?
Alebo ako sa mozem zbavit toho napatia?
Alebo ako sa mozem zbavit toho napatia?