K veci, zvažujem kúpu reproduktorov Behringer Multimedia MS40 (Momentálne mám Logitech Z-2300). To by bolo v poriadku, lenže v PC mám integrovanú, a rozpočet max 140€. Čiže ak by som si zadovážil tie Behy, tak by mi nezostalo na nič lepšie ako je integrovaná zvuk. karta.
Tak ma napadlo za tých 140€, či by nebolo lepšie si zadovážiť si slúchadlá a k tomu zvukovú kartu resp MP3 prehrávač. Rozmýšlal som napr. takto : http://www.progamingshop.sk/denon-ahd50 ... 35790.html + zvuková (alebo nejaký prehrávač)
Čo by ste odporúčili vy?
Hudbu počúvam denne, prirástla mi k srdcu, minimálne tá hodinka denne je vždy. No ale zoberme všetky okolnosti, a žáner hudby...
Bývam v paneláku, preto sa zbavujem Z-2300 (tých 200W RMS, už vie narobiť svoje v paneláku) a ich potenciál je nevyužitý, a aj pri tichom počúvaní hudby sú bassy počuť všade v dome (áno, viem, to je fyzika či čo, nízkohertzové vlny sa nesú stenami najlepšie a najdlhšie, ak sa mýlim opravte ma

Preto som sa rozhodol pre tie Behy, nemajú subwoofer, zato kvalita reprodukcie hudby je trošku na vyššej úrovni, ktorú ale zas degraduje integrovaná karta (podľa mňa). Avšak bojím sa že na tie bassy som moc zvyknutý, a to bol dôvod kúpi slúchadiel, kde si užijem bassy bez toho aby sa rodičom triasla lyžička v káve. No tu je zas problém ďalší, chcel by som tie slúchadlá používať aj pri cestovaní, a rozhýbať slúchadlá čo sú hore, s mobilom asi nebol zrovna naj nápad

Preto sa pýtam Vás pre ktorú variantu by ste sa rozhodli vy, a ktoré značky a produkty by ste odporúčili.
Zhrniem to: Kvalitnejšie zariadenia na posluch Drum and Bass žánru hudby najlepšie aj s možnosťou posluchu mimo bytu. Zo značiek by som sa skôr nakláňal už k tým ako sú Behringer, Beyerdynamics, Denon, Sennheiser a v mp3, asi len Denon, či? (ja som pozeral obchody, proaudio.sk a progamingshop.sk) Mám možnosť nakupovať aj v ageme, a nákup cez overený internetový obchod mi tiež nieje cudzí, alebo ak máte vy niečo z tohoto k ponúknutiu, nemám problém ani s ojazdenou kvalitnou vecou..., (za každý ušetrený peniaz budem rád)