Žiadam o odomknutie nasledujúceho vlákna v bazáre:
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =2&t=68896
- nakoľko sa z mojej strany naozaj nejedná o robenie si žartov z vedenia fóra ani pána moderátora, ako sa mylne domnieval a v tomto duchu tému zamkol.
Viem, že som mohol požiadať o odomknutie vlákna, v ktorom som rovnaký tovar predával, ale došlo k istým zmenám v predaji (napr. kartu už predávam len so Zalman chladičom, chcel som pridať fotografie a popis stabilných taktov).
Myslím, že takto to bolo jednoduchšie, než obťažovať dopĺňaním údajov v starom vlákne.
Neuvedomujem si, že by som porušil nejaké pravidlo bazáru tým, že predávam v krátkom čase rovnaký tovar, ktorý som neúspešne predával v staršom vlákne, pokiaľ je toto problém, navrhujem doplniť takúto podmienku do pravidiel bazára.
Pokiaľ som porušil nejaké iné pravidlo tým, žiadam pre seba adekvátny trest (podľa možností čo najprísnejší), nakoľko chcem ísť ostatným príkladom.
Ďakujem!
Odomknutie témy v bazáre
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Odomknutie témy v bazáre
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: Odomknutie témy v bazáre
daná téma bola zamknutá oprávnene, pán moderátor sa teda nedomnieval mylne
...žartíky a bordelizácia patria inam. Trochu uvedomenia by rozhodne nezaškodilo
..."stačí takto"?
Lock
...žartíky a bordelizácia patria inam. Trochu uvedomenia by rozhodne nezaškodilo
..."stačí takto"?
Lock