Musim sa vam pochvalit aku mam smolu s mojim MT Sony Ericsson C905.
Dna 28.05.2009 so si kupil MT C905 v NAY Elektrodom.
Telefon isiel krasne az zrazu prestala ist na nom Wi-Fi.Tak som ho vzal do Nay na reklamaciu dna 19.09.2010.
Do protokolu zapisali Nefunguje wi-fi prosim pretestovat.
Prislusenstvo: blok, krabica, zar list, bateria, zadny krit navod.
Dna 24.09.2010 mi prisla SMS ze MT je opraveny mam si prist pren.
Vyjadrenie servisu bolo:Pricinou problemu MT bola vada WiFi anteny, flexu.Zarucna oprava vykonana vymenou vadnich dielov. Pridem domov skusam WiFi a nic nesla. Vratil som sa spet do NAYu tam to skusali a tiez nic. Spisali druhy protokol a odislo to na reklamacku 2hy krat.
Dnes 06.10.2010 mi prisla sms ze je to funkcne. Tak som tam siel skusam priamo na predajni a nic. Najlepsie na tom bolo ze poslali len MT a baterku len tak v zabalene v kartone, bez prislusenstva co som im dal a bolo aj zapisane.
Tak som to neprevzal ze oni to poslu naspet zajtra do servisu. Skusali tam aj volat ale nikto to nebral. Tak maju este 18 dni a pocom musia vratit peniaze. 30dni je lehota.
Este otazocka mam pravo neprebrat MT ked mi ho nevratili v povodnej krabici z navodmi a CD?
Co na to hovorite?
Mate niekto tento MT?
PS: Sory za gramatiku viem ze je priserna.
Problemy z reklamackou
Problemy z reklamackou
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Okt, 2010, 09:34
Re: Problemy z reklamackou
Zdravim
ja osobne by som si ziadal vymenu systemu po 2 neuspesnej oprave + nedostal si to, za co si si zaplatil (neprisli vsetky veci co si poslal) - teraz si uz suhlasil s dalsou opravou, takze treba teraz pockat ci to opravia alebo nie a potom uvidis co dalej.
ja osobne by som si ziadal vymenu systemu po 2 neuspesnej oprave + nedostal si to, za co si si zaplatil (neprisli vsetky veci co si poslal) - teraz si uz suhlasil s dalsou opravou, takze treba teraz pockat ci to opravia alebo nie a potom uvidis co dalej.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nuz, preto sa vecsinou nedava na reklamacku aj prislusenstvo...
neodporuca sa to ani vo vecsine vnutornych poriadkov obchodov...
avsak, ak uz 3. krat neodstranili udanu zavadu, mas narok na dobropis - tj. vratenie penazi...
neodporuca sa to ani vo vecsine vnutornych poriadkov obchodov...
avsak, ak uz 3. krat neodstranili udanu zavadu, mas narok na dobropis - tj. vratenie penazi...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2008, 17:14
google, SOI, tam najdes telefen na nich a poradia ti a mas to priamo od zdroja
ale pokial sa nemylim obciansky zakonnik kaze
ta ista zavada 2x + diagnostika tej istej tretej
nebo
3x rozna + 4 diagnostika zavady
ak ti to nestihnu s prislusenstvom vratit do 30 dni mas narok odstupit od zmluvy,
ale pokial sa nemylim obciansky zakonnik kaze
nebo
ak ti to nestihnu s prislusenstvom vratit do 30 dni mas narok odstupit od zmluvy,
nezabudat, ze to neprevzal a stale mu bezi 2 reklamacia - 30 dnova lehotaLachdadan napísal:Zdravim
PC> Asus X99-E WS, 5960x@4.7, 32GB/2400, 2xTitanX, Corsair ax1500i
mylis saMateSo napísal: ale pokial sa nemylim obciansky zakonnik kaze
nebo
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 96&t=57454
- landrower
- Pokročilý používateľ
ten link je myslim uplne nesmerodajny, jednalo sa o uplne inu zalezitost (brane na firmu..)
citaj poriadne cely topic, riesili sme aj obciansky zakonnik
- landrower
- Pokročilý používateľ
ok, sory kazdopadne si to mohol repostnut, ale to je jedno....
mimochodom, ak to dobre chapem, tak sa to da vysvetlit tak, ze uz pri druhom objaveni rovnakej zavady mozem ziadat dobropis (teda realne odstupenie od kupnej zmluvy) ne? kedze nespecifikovali pocet, tak opakovane vyskytnutie je pre mna druhy krat uz....
mimochodom, ak to dobre chapem, tak sa to da vysvetlit tak, ze uz pri druhom objaveni rovnakej zavady mozem ziadat dobropis (teda realne odstupenie od kupnej zmluvy) ne? kedze nespecifikovali pocet, tak opakovane vyskytnutie je pre mna druhy krat uz....