Reklamácia fólie v ZAGG.com
- pmasarik
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Reklamácia fólie v ZAGG.com
Nazdar borci,
Tak som sa nechal ohúriť fóliou na môj HTC Touch HD a objednal som si full body invisibleSHIELD, ktorý je momentálne v peknej akcii za $6,25.
Problém ale je že táto nezničiteľná fólia je poškriabaná hneď od rozbalenia (2x rôznym smerom) a po "namontovaní" to vyzerá na displeji fakt otrasne, ako keby som tam dal nejaký "igelit", leskne sa to jak psové gule a má to taký akokeby nerovný povrch a sem tam sú tam také hrčky, ako keby bolo pod ňou zrniečko špiny. Už som lepil kopec fólií a nikdy som s tým nemal problém (väčšinou čínskej výroby) a preto som očakával od tejto úplne iný výsledok, som perfekcionista a nechcem pod fóliou ani jedno zrnko prachu (s čínskymi fóliami bezproblémovo dosiahnuteľný stav, len sa časom došriabu).
Takže to chcem skúsiť reklamovať, ale nemám vôbec žiadne skúsenosti ako sa niečo také robí.
Preto sa chcem spýtať či by vedel niekto poradiť, čo mám urobiť aby mi to uznali, koľko stojí poštovné do USA, či to bude na moje náklady, čo im mám všetko poslať... atď.
Dík za každú radu.
Tak som sa nechal ohúriť fóliou na môj HTC Touch HD a objednal som si full body invisibleSHIELD, ktorý je momentálne v peknej akcii za $6,25.
Problém ale je že táto nezničiteľná fólia je poškriabaná hneď od rozbalenia (2x rôznym smerom) a po "namontovaní" to vyzerá na displeji fakt otrasne, ako keby som tam dal nejaký "igelit", leskne sa to jak psové gule a má to taký akokeby nerovný povrch a sem tam sú tam také hrčky, ako keby bolo pod ňou zrniečko špiny. Už som lepil kopec fólií a nikdy som s tým nemal problém (väčšinou čínskej výroby) a preto som očakával od tejto úplne iný výsledok, som perfekcionista a nechcem pod fóliou ani jedno zrnko prachu (s čínskymi fóliami bezproblémovo dosiahnuteľný stav, len sa časom došriabu).
Takže to chcem skúsiť reklamovať, ale nemám vôbec žiadne skúsenosti ako sa niečo také robí.
Preto sa chcem spýtať či by vedel niekto poradiť, čo mám urobiť aby mi to uznali, koľko stojí poštovné do USA, či to bude na moje náklady, čo im mám všetko poslať... atď.
Dík za každú radu.
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Reklamácia fólie v ZAGG.com
No tak to sa ti teda podarilo
Tak hnusne som ju nenalepil, ani ked som to lepil prvykrat bez ocistenia po zapade slnka.
K veci:
Inak ono ak moc pri aplikacii tlacis, tak sa moze roztiahnut a poskodit. Aplikoval si to s tym sprejom a pomocou handricky? Aplikoval si to pocas dna? Pockal si 12 hodin po aplikacii?
Posli im to na reklamaciu, postovne naklady ale musis znasat ty. Da sa to zaslat aj na ich naklady, ale musis byt staly zakaznik. Foliu ti samozrejme vymenia.
Inak foliu si musis zaregistrovat, aby si mal celozivotnu zaruku. Ak si tak nespravil, tak rychlo do toho (na krabici mas viac info).

K veci:
Inak ono ak moc pri aplikacii tlacis, tak sa moze roztiahnut a poskodit. Aplikoval si to s tym sprejom a pomocou handricky? Aplikoval si to pocas dna? Pockal si 12 hodin po aplikacii?
Posli im to na reklamaciu, postovne naklady ale musis znasat ty. Da sa to zaslat aj na ich naklady, ale musis byt staly zakaznik. Foliu ti samozrejme vymenia.
Inak foliu si musis zaregistrovat, aby si mal celozivotnu zaruku. Ak si tak nespravil, tak rychlo do toho (na krabici mas viac info).
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ked si preratas postovne do USA tak sa ti to ani neoplati posielat. a touch HD je tato folia uplne na 3 veci. Kedze na HD este musis hodne pouzivat stylus ktory potejto folii zrovna najlepsie nejde. taktiez ovladanie prstom je tiez obmedzujuce. Mal som ju nalepenu na svojom HD (inak ako dopadla moja folia na HD najdes v sekci mobili invisible shield) a porovnaval som ovladanie na mojom a na ocovom HD (bez zagg) a musim povedat ze je to 100 a jedno. Tuto foliu uz nikdy nechcem mat na telefone.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- pmasarik
- Používateľ
Netlačil som, použil som spray, handričku a robil som to počas dňa a ani jednu ryhu som neurobil ja, oni tam už boli a dokonca je to zo strany čo je opretá o telefón, pred aplikáciou som ich už videl ale čakal som že to nebude až tak vidieť.
Telefón bol očistený úplne dokonale ani jedna špinka, display je ako nový (robievam to v kúpelke, kvôli prachu), pred aplikáciou som si pozrel 5x návod, 10x videá na youtube
12 hodím ešte len ubieha, ale pochybujem že sa to nejako výrazne upraví, zatiaľ sa toho ale nechytám a čakám čo bude ráno.
Kukal som cenník pošty a malo by to stáť nejaké 2€ takže im to pošlem.
Treba poslať úplne všetko?
Aj tú super fóliu?
Ostatné časti som ani nelepil, len tú na display.
Telefón bol očistený úplne dokonale ani jedna špinka, display je ako nový (robievam to v kúpelke, kvôli prachu), pred aplikáciou som si pozrel 5x návod, 10x videá na youtube

12 hodím ešte len ubieha, ale pochybujem že sa to nejako výrazne upraví, zatiaľ sa toho ale nechytám a čakám čo bude ráno.
Kukal som cenník pošty a malo by to stáť nejaké 2€ takže im to pošlem.
Treba poslať úplne všetko?
Aj tú super fóliu?
Ostatné časti som ani nelepil, len tú na display.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Vsetko posli. Nezabudni to ale pred tym registrovat. Inak nechapem, na co si to lepil, ked ti uz ocividne prisla poskodena.
A HellAngel - ja tie folie mam na vsetkych mobilnych veciach, na ktore su dostupne a spokojny som stale.
A HellAngel - ja tie folie mam na vsetkych mobilnych veciach, na ktore su dostupne a spokojny som stale.
- pmasarik
- Používateľ
Podľa tohoto by to nemalo byť až tak veľa.HellAngel napísal:ked si preratas postovne do USA tak sa ti to ani neoplati posielat.
Ale ostatné bude asi pravda, už keď som to chytil do ruky som cítil že je to taká mäkká sračka na ktorej sa stylus nebude dostatočne šmýkať. No čo už človek sa učí na vlastných chybách ešte že ju mám viac menej zadarmo

Idem si prečítať tvoj príbeh...
- pmasarik
- Používateľ
HellAngel - a poslal si im ju? Ako to dopadlo?

Lebo som čakal zázrak, že sa to jednoducho nejako opraví, alebo čoicefire napísal:Inak nechapem, na co si to lepil, ked ti uz ocividne prisla poskodena.

- icefire
- Pokročilý používateľ
Ocividne si dostal zly kus, ja som napr. dnes jednu lepil na iPod Touch a bez problemov 

- HellAngel
- Sponzor fóra gold
neposlal som to, bohuzial som na to polozil nechtiac kavu a nechtiac som ju vylial na tu foliu nalepenu na bielom papiery. Takze asi si vies predstavit ako to potom vyzeralo. Tak som na to kaslal , aj tak som svoje HD predal.
Ice: ako folia je OK, je fakt ze som nemal na nej ani skrabancek, ale je aj fakt to ze ovladanie sa mi znacne znepohodlnelo a nie som sam co si to vsimol. Bohuzial je az prilis meka. Mne sa zatial najlepsie oplatila Brando folia ta drahsia. Tiez dobre vlastnosti a povrch je viacej klzavy.
Ice: ako folia je OK, je fakt ze som nemal na nej ani skrabancek, ale je aj fakt to ze ovladanie sa mi znacne znepohodlnelo a nie som sam co si to vsimol. Bohuzial je az prilis meka. Mne sa zatial najlepsie oplatila Brando folia ta drahsia. Tiez dobre vlastnosti a povrch je viacej klzavy.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Brando skusim. V poslednej dobe experimentujem, Zagg teraz priniesol nove modely (easy install)a tie su podla mna najlepsie, ake doteraz mali.
- pmasarik
- Používateľ
Tak som to teda zaregistroval a včul neviem kde mám kliknúť aby to vymenili.
Na prvom obrázku je zoznam: originál objednávka a zaregistrovaný produkt (nechápem prečo tam dalo originál cenu 24.99$).
Keď kliknem na "Replace" pri tej originál objednávke tak tam ide dať "Refund Authorization", ale pri tom zaregistrovanom produkte to nejde dať.
Jasné že to vyskúšam, ale nechcem to pokaziť tak sa radšej spýtam, či to niekto už nerobil a nevie poradiť ako ďalej.
Na prvom obrázku je zoznam: originál objednávka a zaregistrovaný produkt (nechápem prečo tam dalo originál cenu 24.99$).
Keď kliknem na "Replace" pri tej originál objednávke tak tam ide dať "Refund Authorization", ale pri tom zaregistrovanom produkte to nejde dať.
Jasné že to vyskúšam, ale nechcem to pokaziť tak sa radšej spýtam, či to niekto už nerobil a nevie poradiť ako ďalej.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Musis spravit poziadavku Replace. Ak chces vratit peniaze, da sa im to poslat a poslu peniaze spat.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
konkretne tuto clear seriu:
http://www.htcshop.sk/ultraclear-folia- ... s-bal.html
naozaj skopojnost. Je tiez umyvatelna takze bez problemov ju das dole. Zagg ide dolu o hodny kus tazsie dole.
http://www.htcshop.sk/ultraclear-folia- ... s-bal.html
naozaj skopojnost. Je tiez umyvatelna takze bez problemov ju das dole. Zagg ide dolu o hodny kus tazsie dole.
- icefire
- Pokročilý používateľ
Aplikaciu bez tekutiny si uz neviem predstavit. A davat to tam viackrat sposobi necistoty.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nie je vobec ziadny problem s aplikaciu, displej jednoducho poriadne ocistis a lepis, hlavne nebit vprasnom prostedit. Je jasne ze kebyze ju davas dole tak sa isto po case znehodnoti, ale neviem ako ty, ja ked nalepim foliu tak ju dole nedavam.