poskladala som si nový PC, zákl. doska Asus rampage II extreme + kúpila dva disky WD VelociRaptor, 300 GB a 150 GB.. Oba disky som pripojila, ale.. napriek tomu, ako majú byť rýchle, tak v mojom PC majú dosť nízku prenosovú rýchlosť.
Zapojenie dvoch diskov Serial ATA II
Zapojenie dvoch diskov Serial ATA II
Ahojte,
poskladala som si nový PC, zákl. doska Asus rampage II extreme + kúpila dva disky WD VelociRaptor, 300 GB a 150 GB.. Oba disky som pripojila, ale.. napriek tomu, ako majú byť rýchle, tak v mojom PC majú dosť nízku prenosovú rýchlosť.
Nestretol sa s tým niekto? Nevie náhodou niekto poradiť, v čom by mohla byť chyba? Už si s tým naozaj neviem rady, uvažovala som aj nad možnosťou urobiť RAID0 pole, ale to už je pre mňa hraničná možnosť.. Ďakujem
- shiro
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Zapojenie dvoch diskov Serial ATA II
Kód: Vybrať všetko
tak v mojom PC majú dosť nízku prenosovú rýchlosťRyzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Kingston FURY 32GB DDR4 3600 MHz CL18 Beast Black | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi 14T 256GB
Xiaomi 14T 256GB
Merám to s HD Tune a rýchlosť napr. čítania mi vyšla iba 90 MB/s.. Pritom WD Velociraptory by mali byť rýchlejšie..
v biose nastavene disky na ahci alebo ide?
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
podla tejto stranky vyzera ze tie disky su fakt take "rychle"
obycajny samsung 320G (jednoplatnovy) je podobne rychly...
takze imho je to v poriadku... mozno ta tam nieco este obmedzuje resp. moze byt chyba merania... hod sem screeny testu
obycajny samsung 320G (jednoplatnovy) je podobne rychly...
takze imho je to v poriadku... mozno ta tam nieco este obmedzuje resp. moze byt chyba merania... hod sem screeny testu
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ja som mal VelociRaptora 150 GB HLFS, toto je môj screen:

Tie disky sú naozaj rýchle.
Bez úvodzoviek.

Tie disky sú naozaj rýchle.
Bez úvodzoviek.
Spoiler: ukázať