Kamoš mi požičial originál hru Fallout 1, vždy som ju chcel vyskúšať, tak som sa veselo pustil do inštalácie a následnom spustení hry. Prvý problém nastal keď sa mi rozpadával obraz a farby. Dačo som pogooglil a nastavil som v jednom súbore aby hra bežala v DX9. Done. Hra bežala, intro ,,kukám, kukám a vidím, že nevidím titulky a divne to seká"... Ok, je to len intro, takže som sa pustil do hry, ukážka jak mi ten trotl hovorí o vaulte 13 takisto sekala, tú som tiež zrušil. Nasledoval playing ... po pár strategických klikoch som zistil, že hra reaguje tak na každé 3. kliknutie, zasekáva sa myš a občas celá hra. Ak chcem zabiť dačo tak mi to ani neukáže tú ikonku a keď ukáže tak to nereaguje. Zbraň v ruke mám, aj nôž aj pištoľ. Hru som skúšal hrať v niekoľko rozlíšeniach, no s
Fallout 1
Fallout 1
Ahojte,
Kamoš mi požičial originál hru Fallout 1, vždy som ju chcel vyskúšať, tak som sa veselo pustil do inštalácie a následnom spustení hry. Prvý problém nastal keď sa mi rozpadával obraz a farby. Dačo som pogooglil a nastavil som v jednom súbore aby hra bežala v DX9. Done. Hra bežala, intro ,,kukám, kukám a vidím, že nevidím titulky a divne to seká"... Ok, je to len intro, takže som sa pustil do hry, ukážka jak mi ten trotl hovorí o vaulte 13 takisto sekala, tú som tiež zrušil. Nasledoval playing ... po pár strategických klikoch som zistil, že hra reaguje tak na každé 3. kliknutie, zasekáva sa myš a občas celá hra. Ak chcem zabiť dačo tak mi to ani neukáže tú ikonku a keď ukáže tak to nereaguje. Zbraň v ruke mám, aj nôž aj pištoľ. Hru som skúšal hrať v niekoľko rozlíšeniach, no s
vým výsledkom. Požívam Win7&32bit. Žiadam o radu aby som si mohol zahrať túto ževraj skvelú archaickú gamesu. Ďakujem vopred.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Fallout 1
No F1 je hodne OLD hra, ja mam nahodenu F2 a v podstate som som nic nenastavoval. Intro a nacitavanie hry ide v blbych farbach ale ked sa dostanem do hry tak ide vsetko OK. Este jednu vec sprav, ak mas nastavene rozlisenie s podporou 32bit tak prepni na 16bit.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
odporucam stiahnut najnovsi patch http://madbrahmin.cz/index.php?dir=down ... ownload_f1
-
drahomir
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Pi 08. Jan, 2010, 23:55
Ako pise kOsTi patch je nutny! Nedavno som aj ja opat hral tuto vynikajucu hru pod W7 64-bit a s patchom som nemal problem (pouzil som ten neoficialny).