Takze zdravim vsetkých....
Ako by som zacal problem,kt chcem opísat uz kazdemu dobre znamy a 100x rozoberany na roznych forach blogoch a pod. avsak aj ked stale hladam nejake riesenie stale som sa k nicomu konkrétnemu nedopátral. Preto chcem skúsit stastie na strankach pretaktovanie.sk
Takze asi pred 2 mesiacmi som si kupil notebook kt ma tieto parametre:
Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
System Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
System Model: K50AF
BIOS: BIOS Date: 02/02/10 20:22:09 Ver: 08.00.14
Processor: AMD Athlon(tm) II Dual-Core M320 (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4096MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16385 64bit Unicode
Card name: ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series
Viem ze jeho parametre nie su ziadna slava hlavne graficka karta avsak hram iba jednu hru a ta mi v pohode isla na ovela starsom PC a to je WOW wrath of the lich king skusal som uz asi skutocne vsetko hrat na min max detailoch avsak stale mi hra seka rovnako nevravel by som ani o sekani ale o akomsi seku kt trva ca 1-3 sek a hra ide dalej plynule avsak je to dost casto a hrozne mi to lezie na nervy...skusil som tak preinstalovat ovladace na graf karte na novsie avsak nepomohlo naistaloval som rozne utilitky typu windows7 manager atd a nic ...moj postreh je ze ked hra zasekne akokeby zarozmyslal HDD a hra ide dalej...skusil som tak nainstalovat ine hry ci je tu podobny problem a bol, boli to hry COD2, Infernal, a to nesli na ziadnych max detailoch...mam pocit ze problem moze byt aj vo W7 kedze mam pocit ze niekedy mi to podobne sekne aj v systeme napr pri spustenom prehliadaci...tak toto je moj popis problemu ak mate nejake riesenie ci otazky sem s nimi rad o probleme podiskutujem dik...
sekanie vo windows 7
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: sekanie vo windows 7
skusal si uz povipinat vsetky procesy, ktore nemusia pre spravny beh win7 bezat ? mozno blbost, ale skusal si odpojit net a skusil pustit hru, ktora pripojenie nevyzaduje ? wow zrejme ano.
cez regedit.exe najdi
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
mrkni co sa ti vsetko spusta. kludne mozes spravit to, ze docasne pozastavis tieto veci tak, ze dvojkliknes na polozke na pravej strane a pred nazov spustaneho suboru das znak _
napr: "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" bude "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\_AdobeARM.exe"
potom este mrkni ci nemas nieco aj v
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
cez regedit.exe najdi
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
mrkni co sa ti vsetko spusta. kludne mozes spravit to, ze docasne pozastavis tieto veci tak, ze dvojkliknes na polozke na pravej strane a pred nazov spustaneho suboru das znak _
napr: "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" bude "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\_AdobeARM.exe"
potom este mrkni ci nemas nieco aj v
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
Re: sekanie vo windows 7
Takze v prvom rade dakujem za typ vsetko som uskusal avsak problem ostal probelmom prosim odbornikov z tejto stranky ak mate este nejake napady zdielajte ich ..rad o probleme podiskutujem a dodam ak treba nove informacie..dakujem