phpBB3 a jazyky
phpBB3 a jazyky
Zdravím, mám fórum phpBB3 najnovšiu verziu 3.0.7-PL1 štýl prosilver + upravený vzhald a takýto problém, dotyčný ktorý mi toto fórum spojazdňoval, neviem prečo, spravil z jazyka angličtina slovenčinu (na FTP keď si pozriem language, tak tam mám iba zložku "en" a pritom jazyk fóra slovenský), keď chcem teraz rozšíriť počet jazykov, nejde mi tam dať angličtinu, pretože rovnakú "en" zložšku to nepustí (viem, určite sa to dá nejako upraviť, ale zase až tolko sa php nerozumiem) .. riešil som to zatiaľ tak, že som tam dal americkú anglčitnu, ktorej zložka ma názov "en_us". Ešte jedna vec, dal som si tam aj nemčinu, no aj po premazaní cache, obnovení templatu a nevim čoho ešte sa nezmenili tlačítka na nemecké (ano mal som ich v tej zložke) jazyk funguje, len tie tlačítka nie, akýkoľvek jazyk tam dám, tak tlačítka sa nezmenia. Mohli by ste prosím nejako poradiť? nechcem sa v tom už hrabať sám, aby som to náhodou nepokazil, som rád že to funguje aspoň tak ako to je. Vďaka
Re: phpBB3 a jazyky
Tlacitka sa menia takto, ze v zlozke styles/tvoj_styl/imageset musi byt zlozka so srkatkou jazyku, napriklad en_us a v nej musia byt tie tlacitka, kazdy jazyk musi mat takuto zlozku.
Ten prvy problem skus vyriesit takto, ze tam daj sk priecinok, v ACP zmen jazyk na sk. Potom en priecinok zmaz a miesto neho daj spravnu anglictinu.
Ten prvy problem skus vyriesit takto, ze tam daj sk priecinok, v ACP zmen jazyk na sk. Potom en priecinok zmaz a miesto neho daj spravnu anglictinu.
Spoiler: ukázať
Re: phpBB3 a jazyky
dal som tam teda normal slovenčinu, tlačítka sa zmenili pekne na slovenké, ale pri zmene jazyka sa potom tie tlačítka nezmenia, zostanú slovenské (alebo vždy také, aký jazyk som nastavil ako predvolený) .. keď si aj nastavím vo svojom profile angličtinu, tak preklad je anglický, ale tie tlačítka slovenské (ak je to nastavený ako predvolený jazyk) a keď dám kurzor na nejaké tlačítko, tak zobrazí popis anglicky, ale obrázok je slovenský proste, som z toho zúfalý už, ma to nebaví, neviem kde môže byť chyba .. neviete prosím niekto s nejako pomôcť?