Mam HD555 cez uDac (asi 1.0) napojeny na netbook avsak niekedy, hocikedy a nahodne, vydavjau taky zvuk ako keby niekdu "suchal nieco v nich" (ako keby papier o papier, alebo nejaka latka o nejaku latku, skor suchsi zvuk)
Nemam moznost ten zvuk nahrat.
Deje sa to aj ked mam pustenu hudbu (vlc media player) a aj ked nemam. Skusal som vypnut taker kazdy mozny program avsak stale nic.
Zaujimave je aj to, ze toto mi robi aj na stolnom PC.
bezi tam nejaky win xp home..
Cim hlasnejsie mam sluchadla, tym hlasnejsie to sucha a castejsie to robi "dvojsuch" tj. suchne to a potom inak suchne za sekundu
Existuje nejaka anomalia ktora toto moze sposobovat? ale prsote ... >>>
Sluchadla vydavaju divny zvuk
Re: Sluchadla vydavaju divny zvuk
neni to "mikrofonovy efekt"? kabel (ako vodic) nie je dostatocne izolovany a pri jeho suchani o nieco (resp pohybe) sa sprava skoro ako mikrofon - v sluchadlach to pocujes. je to caste pri in-ear sluchadlach napriklad, preto treba mat kabel pod oblecenim lebo ked len tak lieta tak pocujes kazde buchnute.
nieco o tom: http://www.head-fi.org/search.php?searc ... tab=Thread
to je len taky typ od boku... naozaj neviem ci sa to teba tyka
nieco o tom: http://www.head-fi.org/search.php?searc ... tab=Thread
to je len taky typ od boku... naozaj neviem ci sa to teba tyka
mne sa to stavalo, ked som mal mikrak pripojeny na realtek integrovanej zvukovke + original ovladace, neviem preco ale mikrak stale nahraval a pocul som to cez sluchadla vsetko, skusal som to vypnut ale nepodarilo sa mi to a po preinstale win to prestalo.
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
No mikrofon nemam, ale mozno je tam nejaky integrovany (ale na desktop PC som mikrofon nemal).
kabel bol len tak volne polozeny a relativne bez pohybu, alebo uplne minimalneho (dychanie) takto (parkety-sedacka(koza)-tricko)
Ten zvuk je velmi az takmer uplne rovnaky ked pride a prichadza celkom nepravidelne (zatial som neskusal stopovat cas, ale mozem skusit), a medzitym je v podstate ticho v sluchadlach.
kabel bol len tak volne polozeny a relativne bez pohybu, alebo uplne minimalneho (dychanie) takto (parkety-sedacka(koza)-tricko)
Ten zvuk je velmi az takmer uplne rovnaky ked pride a prichadza celkom nepravidelne (zatial som neskusal stopovat cas, ale mozem skusit), a medzitym je v podstate ticho v sluchadlach.
mas to v zlej kategorii, tu si to sotva niekto vsimne..
poprosim moderatorov presunut do http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewforum.php?f=14
poprosim moderatorov presunut do http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewforum.php?f=14
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
uf, mam uDAC 1 a AKG K242HD....nic take nezaznamenavam
teoreticky je mozne nieco take, ze ak mas USB mys, tak pri pohybe mysi moze dost k nejakemu ruseniu...myslim, ze sa mi mieco take trosku stavalo, ked som mal USB port nastaveny na 1000Hz, no neviem, ci som uz mal uDAC alebo nie
kazdopadne skus pod windows vista/7 ako prehravac foobar 2000 a k tomu wasapi plugin. to odfiltruje akekolvek ine zvuky sposobene softwarom....minimalne ti to moze pomoct lokalizovat problem
teoreticky je mozne nieco take, ze ak mas USB mys, tak pri pohybe mysi moze dost k nejakemu ruseniu...myslim, ze sa mi mieco take trosku stavalo, ked som mal USB port nastaveny na 1000Hz, no neviem, ci som uz mal uDAC alebo nie
kazdopadne skus pod windows vista/7 ako prehravac foobar 2000 a k tomu wasapi plugin. to odfiltruje akekolvek ine zvuky sposobene softwarom....minimalne ti to moze pomoct lokalizovat problem
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
to som pocuval na netbooku ktory nemal ziadnu aktivitu (ani mys) avask vedla neho bol notebook ktory mal bezdratovu mys, ale ci to rusilo v to msa nevyznam
no coskoro by mal dojst PC s win 7, cize tam to odsledujem a mozno sa dozvieme ze kde bol problem..
no coskoro by mal dojst PC s win 7, cize tam to odsledujem a mozno sa dozvieme ze kde bol problem..
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Použi foobar 2000 s ASIO/WASAPI a ak to bude stále robiť, zvýš latenciu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !