Battlefield play4free
Battlefield play4free
Sleduje to niekto?
http://battlefield.play4free.com/en/home
vcera spustili closed betu, niekto z vas sa registroval? mate uz kluc?
ja som sa registroval davnejsie, ale teraz neviem ci mi kluc este nedosiel, alebo sa bojim ze som ho omylom zmazal...
no dufam ze som to neposr...
btw. karkand je best mapa eva !
http://battlefield.play4free.com/en/home
vcera spustili closed betu, niekto z vas sa registroval? mate uz kluc?
ja som sa registroval davnejsie, ale teraz neviem ci mi kluc este nedosiel, alebo sa bojim ze som ho omylom zmazal...
no dufam ze som to neposr...
btw. karkand je best mapa eva !
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Battlefield play4free
Neviem, hravam Bad Company 2 a toto sa bude nato velmi podobat, cize ma to ani tak nelaka a platit za tie ficurky to nieje premna, ale urcite to vyskusam ked bude full verzia, no zial ziadne prachy do toho nedam
- Endy
- Používateľ
sry za dp, ale neviete kde sa daju zohnat kluce do bety ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
na ich oficialnej stranke, tam zadas svoj mail, ja som ho tam pred dvomi mesiacmi zadal a pred tyzdnom mi prisiel kluc, ale poviem ty, pozes si rovno zapat battlefield 2
môže mi dakto vysvetliť čo to je ?
- Endy
- Používateľ
j uz som tam zadal mail,tak uz je to nacestehulo92 napísal:na ich oficialnej stranke, tam zadas svoj mail, ja som ho tam pred dvomi mesiacmi zadal a pred tyzdnom mi prisiel kluc, ale poviem ty, pozes si rovno zapat battlefield 2
preco je to ako bf 2 ? graficky ci naco myslis ? lebo som cital, ze mapy maju byt aj z bf 2 mozno preto ti ho to pripomina a ta beta je uz hratelna ?
co je co ? tento novy battlefield ?Lithil napísal:môže mi dakto vysvetliť čo to je ?
áno, tento ,,nový battlefield" , je tam slovo free, to je akože dáky ,,zadarmo" odvar z BC2 ? či to je spoplatnené a to slovo free je tam pre srandu ?
- Endy
- Používateľ
hra je zadarmo, je to taky odvar z BF2 a BC2, a je to na sposob "chces lepsiu zbran? zaplat!" kto si nebude kupovat obsah do hry, tak bude voci inym (ktory si obsah kupia) znevyhodneny.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
to je zrejme nieco ako toto http://www.battlefieldheroes.com/en/ .. hraval som to a pobavilo ma to dost co sa tyka platenia, ono pocas hry ziskavas nejake mince/kredit, alebo ako to nazvat a za urcity pocet si mozes nieco kupit, ale na urcitu dobu .. ten kto si to zaplati to ma hned .. nejako takto to bolo pri tejto hre.
// pocas hry vlastne splnas urcite ulohy, ktore su nejako ohodnotene. stupa level a tak ..
.. fajn zabava
// pocas hry vlastne splnas urcite ulohy, ktore su nejako ohodnotene. stupa level a tak ..
.. fajn zabava
no ja neviem, stale mi neprisiel kluc, a to som sa registroval tiez mozno dva mesiace do zadu...
BF Heroes som skusal aj ja, na odreagovanie to bolo celkom fajn
BF Heroes som skusal aj ja, na odreagovanie to bolo celkom fajn
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Ja som na kluc cakal asi tyzden, inac sa mi hra paci, je to celkom zauimava zmena aj ked je tam len jedna mapa zatial a aj to karkand ale je troska prerobeny a celkovo mam dobry pocit z tej hry...
Battlefield P4F
Zadarmo! No neskus to
V pohode odreagovacka, ale tie servre su kriz.
Mne to tam furt vypisuje, ze mam vysoky ping. Uz mi to lezie na nervy. Nejake SK/CZ servre asi nebudu co?
Hrajete to niekto?
Mne to tam furt vypisuje, ze mam vysoky ping. Uz mi to lezie na nervy. Nejake SK/CZ servre asi nebudu co?
Hrajete to niekto?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield P4F
nehrame bud mame battlefield 2 alebo bad company 2lacikaboss napísal:Zadarmo! No neskus to
Hrajete to niekto?
BD2 je pre mna tabu.
Crux ja som to hladal, ale asi blbo ne asi ale isto
Ale ako odreagovacka je to fajn..
Crux ja som to hladal, ale asi blbo ne asi ale isto
Ale ako odreagovacka je to fajn..