kamos mi dal pred nedavnom kompik ze mu nebootuje tak ze sa mu na neho pozrem,
ono s pomerne jasneho problemu sa staval komplikovanejsi a zlozitejsi a teraz si uz ani ja neviem rady

jedna sa o pomerne na dnesnu dobu stare zelezo a pozostava z Athlonu 2600 + DDR 333Mhz 1.5GB pometi a GeForce 5600
zakladka doska je asus ale presne oznacenie bohuzial neviem,zdroj ako inak neznackovy 350W...
problem sa prejavil ze hlavny HDD v tomto pripade maxtor caviar black 250GB sata bol poskodeny a vypovedal funkcnost, tak som kupil novy HDD Hitachi 320GB sata a zapojil, vsetko v poriadku ale v biose som stale nevidel detekovany hdd

Win 7 vsetko vyzeralo v poriadku az ked sa mal ist os instalova vybehla tabulka ze nenasiel sa driver pre CD-DVD rom mechaniku a tam som skoncil, na nete som sa docital ze to moze byt tym ked je hdd aj dvd na jednej sata/ata vetve a tak som chcel skusit instalaciu cez bootovacie usb 8gb a-data avsak dana doska boot cez usb nepodporuje, tak som sa rozhodol vyskusat dat tam windows XP, vsetko vyzeralo v pohode ale pri dokonceni pripravovanej configuracie a nacitanich ovladacov nastal blue screen of death a toto sa opakovalo dokolecka, skusil som nechat iba jeden pametovy modul avsak nepomohlo nic, som uplne bezradny a skusal som aj zapojenie dalsieho hdd avsak v biose ich stale nevidim....
som bezradny, moze byt na pricine zla doska? budem velmi vdacny za rady, dakujem