Problem s biosom
Problem s biosom
Caute. Nevedeli by ste mi poradit. Pri spustani pocitaca mi na obrazovke nabehlo "AMERICAN MEGATRENDS" . Pri stlaceni F2 ma to normalne pusti dalej ale pocitac si nepamata cas, datum a blokuje niektore webove stranky. Baterku biosu som vymenil ale nepomohlo. Obrazok je nizzsie.
Re: Problem s biosom
Čaute, tak čo, nikto nič??? Nevie mi niekto poradiť, čo s týmto problémom. Už ma to pekne se*ie. Keď dám F1 a nastavím čas, tak po vypnutí počítača a opätovnom zapnutí mi to znovu nabehne. A keď dám F2, poč´tač pokračuje v zapínaní, ale po vypnutí a zapnutí spraví to isté. Baterku v BIOSE som vymenil ale hneď pri druhom zapnutí od výmeny baterky to spravilo znovu. Najhoršie na tom však je to že mi to robí v počítači dosť veľký zmätok s licenciami jednotlivých programov, lebo zakladný čas po zapnutí PC mi nastavý rok 2002. A keď ja nastavým rok na súčasný 2011, tak sa to všetko dodžube, NOD mi funguje len vtedy, keď on sám chce a ine programy tak isto. Niekedy mi nejdu posielať ani maily. Viem, že jedným z riešení je preinštalovať Windows, ale to by som fakt nechcel. Nie je nejaká iná možnosť?????
PROSÍM PORAĎTE !!!
PROSÍM PORAĎTE !!!
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
reset biosu, poprípade vyber baterku tak na hodinku a znova to spusti...
popravde môže byť poškodená aj doska
ešte čekni či má batéria dobrý kontakt, potom ešte sa dá preflašovať bios
popravde môže byť poškodená aj doska
ešte čekni či má batéria dobrý kontakt, potom ešte sa dá preflašovať bios
Spoiler: ukázať
Zatiaľ ďakujem za radu. Poskúšam a potom dám vedieť.