Zmena rozlíšenia plochy pri hre ?

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Lithil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

Zmena rozlíšenia plochy pri hre ?

Príspevok od používateľa Lithil »

Ahojte,
Mám otázku, ktorá sa týka rozlíšenia mojej plochy a rozlíšenia hry Counter- Strike 1.6
CS 1.6 hrám v rozlíšení 800x600. Rozlíšenie plochy mám 1360*768 (čo nemienim meniť). A teraz keď chcem hrať CS 1.6, spustím ho a hodí sa mi na stred 20x20 cm a tak môžem hrať. No tak hrať nechcem. Prečo nechce ísť fullscreen ? Jediné čo pomôže je, že zmením ručne rozlíšenie plochy. Ale tak meniť rozlíšenie plochy pri každom spustení CSka ručne nieje nič príjemné. Preto sa pýtam, či neexistuje dáka možnosť ako spustiť cs 1.6 a hneď pritom aby sa automaticky zmenilo rozlíšnie plochy na 800*600 ( a pri vypnutí cs 1.6 aby sa zmenilo späť ). Ďakujem za odpoveď
Používateľov profilový obrázok
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Re: Zmena rozlíšenia plochy pri hre ?

Príspevok od používateľa zoom »

Najlepsie pre riesenie problemu je, ked nam neudas ziadne technicke podrobnosti. Takze len tak od boka: mas ATI kartu? Pohraj sa v Catalystoch s GPU scalingom.
Nepomoze? Udaj aspon model monitora, akym sposobom ho mas prepojeny s kartou, samotnu kartu a operacny system.
Lithil
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

Re: Zmena rozlíšenia plochy pri hre ?

Príspevok od používateľa Lithil »

hmm sorry, mal som všetko v podpise ale nejaký chytrák mi ho zmazal :rolleyes:
takže -monitor LG Flatron W1943SB
-vga Gainward GF 8800GTS 512
-win 7 + all updates
Zistil som, že to robí len keď je cs 1.6 renderované pomocou OpenGl, na ostatných to ide podľa mojich predstav no má to ďalších 100 nevýhod takže to opengl je nutnosť.

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"