Problem s novym routrom CISCO linksys e3000
Problem s novym routrom CISCO linksys e3000
Zdravim.Obraciam sa na Vas o radu s novym routrom cisco linksys e3000.Problem mam s WIFI.Neviem sa na wifi pripojit s android telefonom HTC desire.So starym routrom nebol najmensi problem,wifi fungovalo na telefone bez chybicky.Na novom routri siet sice najde,signal je vinikajuci, ale pripojit sa nanu je obrovsky problem.Siet stale pada alebo pise ze ma pripaja a potom to vypne.A ked ma nahodou pripoji co je asi raz za 30 pokusov o pripojenie tak ma siet zhodi zhruba po 20minutach.Skusal som uz vselico mozne a neviem si rady.Internet na pc ide ok.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Problem s novym routrom CISCO linksys e3000
ine zariadenia s wifi problem nemaju?
skusil si povolit docasne bezpecnostne vymiky pripadne uplne vypnut zabezpecenie?
nahral si najnovsi FW?
skusil si povolit docasne bezpecnostne vymiky pripadne uplne vypnut zabezpecenie?
nahral si najnovsi FW?
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Ine zariadenia teraz nemam moznost vyskusat.Ale nemyslim si ze tu bude len v mojom telefone chyba.
Skusal som uplne vypnut firewall v routri ale nezabralo.Nahral som najnovsi firmware,ale bezvysledne.
Clovek si myslel ze urobi dobre ze kupi novy,moderny router kvoli multicastingu a ono nejde tak banalna vec ako wifi.
Moze byt problem v tom ze router simultanne vysiela naraz v dvoch pasmach? a to 2,4GHz a 5Ghz???Skusal som jednu siet vypnut ale nejde to.
Skusal som uplne vypnut firewall v routri ale nezabralo.Nahral som najnovsi firmware,ale bezvysledne.
Clovek si myslel ze urobi dobre ze kupi novy,moderny router kvoli multicastingu a ono nejde tak banalna vec ako wifi.
Moze byt problem v tom ze router simultanne vysiela naraz v dvoch pasmach? a to 2,4GHz a 5Ghz???Skusal som jednu siet vypnut ale nejde to.
Ahoj, ja mám tiež podobný problém - Máme router Linksys a s ním tento problém - v trojizbovom byte máme router postavený v spálni pri hlavnom PC. Keď dám notebook vedľa routera v spálni, alebo do vedľajšej izby, s pripojením nie je problém. Akonáhle je však notebook v kuchyni, neviem sa k routeru pripojiť. pritom máme malý byt, nerozumiem tomu. A signál mi ukazuje silný. vdeli by ste mi niekto poradiť ? Asi som to opísala laicky, ospravedlňujem sa, ale nie som nejaký PC expert .
Jediné, čo pomáha, je zrušiť zabezpečenie siete. Keď nemám sieť zabezpečenú, v pohode sa pripojím k routeru. Nerozumiem tomu...
Akonáhle zadám bezpečnostný kľúč a sieť je zabezpečená a zakódovaná, neviem sa k routetu pripojiť. Stretli ste sa už s niečím takým ?
Jediné, čo pomáha, je zrušiť zabezpečenie siete. Keď nemám sieť zabezpečenú, v pohode sa pripojím k routeru. Nerozumiem tomu...
Akonáhle zadám bezpečnostný kľúč a sieť je zabezpečená a zakódovaná, neviem sa k routetu pripojiť. Stretli ste sa už s niečím takým ?